אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגת תפוזים קוקוס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית קוגלהוף 24

שיתוף המתכון

אחרי שבוע לא פשוט בשבילי, המקום שהכי מרגיע אותי בעולם הוא המטבח. אז להכין את העוגה הזאת, שהיא מצד אחד הכי פשוטה ומצד שני הכי בית, ממלאת אותי באהבה וטוב. והיא גם כזו שמכריזה על החורף באופן רשמי! עוגת תפוזים קוקוס רכה כמו ענן וטעימה ברמות שלא תפסיקו ליישר. העוגה החדשה שלכם לשבת

מרכיבים:

  • 3 ביצים בטמפ’ החדר
  • 4\3 כוס סוכר לבן
  • כוס שמן
  • כוס פתיתי קוקוס
  • כוס מיץ תפוזים
  • כף אבקת פודינג וניל
  • כוס וחצי קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • רבע כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות סוכר
  • אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. במיקסר עם וו הקצפה נקציף יחד 3 ביצים ו3/4 כוס סוכר לבן עד לקבלת קצף תפוח. נוסיף כוס שמן, כוס פתיתי קוקוס, כוס מיץ תפוזים(עדיף טבעי) ונקציף עד שהכל מעורבב היטב.
  2. נוסיף כף אבקת פודינג וניל, כוס וחצי קמח מנופה ושקית אבקת אפייה. מומלץ להוסיף גם גרידת תפוז מחצי תפוז
  3. נערבב הכל היטב
  4. נעביר לתבנית משומנת ונכניס לתנור על 180 מעלות בחום עליון תחתון למשל 30-40 דקות או עד שקיסם יוצר לח.
  5. במקביל נערבב רבע כוס מיץ תפוזים עם 2 כפות סוכר. כשהעוגה יוצאת מהתנור נמרח מעל את המיץ עם הסוכר. נחכה שהעוגה תצטנן ונפזר מלא אבקת סוכר

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן