אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לוופל בלגי בטוסטר ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

5 וופלים

שיתוף המתכון

קינוח חדש ומהפכני שתכינו בטוסטר הרגיל שלכם! מתכון שלא דורש הרבה מאמץ רק טכניקה מגניבה שתביא לקינוח שכולם ובמיוחד הילדים יעופו עליו

מרכיבים:

  • 2 ביצים
  • שקית אבקת אפייה
  • כוס ורבע חלב, אפשר מכל סוג
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 40 גרם חמאה מומסת
  • קורט מלחלמילוי:

     

  • ממרח שאוהבים
  • פירות

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב ביצים, חלב, סוכר, וחמאה. נוסיף קמח, אבקת אפייה ומלח ונערבב הכל היטב לבלילה
  2. נחמם טוסטר פסים היטב ונשפוך מצקת מהבלילה אל הטוסטר. נשטח מעט את הבלילה ונסגור את הטוסטר. אחרי 3 דקות בערך נפתח את הטוסטר וכשנראה שהבלילה השחימה מעט נסובב את הוופל כך שהפסים יהיו כעת לצד השני – מה שייצור ריבועים בוופל
  3. נמרח את הוופל המוכן בכל ממרח שאוהבים, אני מרחתי נוטלה ופיזרתי בננה ונגלגל את הוופל. נפזר אבקת סוכר מלמעלה
  • אם הטוסטר שלכם לא בעל משטח טפלון טוב, תשמנו עם מעט חמאה את הפסים
  • מומלץ לגלגל כשהוופל עוד חם ולהגיש מיד

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 3

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן