אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

בורקס פיצה

מתכון לבורקס פיצה ביתי

יש מתכון יותר קלאסי ונוסטלגי מזה? כולנו אהבנו להיכנס למאפיה כילדים ולפנק את עצמנו באיזה בורקס פיצה עם טעם שקשה לשכוח… מנה שבאה בול כנשנוש למונדיאל וגם סתם כדי לפנק את הילדים, אה וההכנה של זה כל כך מהירה שאתם תהיו בהלם!!!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חבילת בצק עלים מצונן / 300 גרם בצק עלים מופשר ומרודד דק לרוטב:
  • 200 מ״ל מחית עגבניות חלקה
  • קופסת רסק קטנה
  • כפית אורגנו
  • כפית אבקת שום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • אפשר להוסיף חצי כפית תבלין בזיליקום
  • למילוי:
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • חצי קופסת שימורים של זיתים ירוקים מגולענים

שלבי הכנה

  1.  נערבב את כל חומרי הרוטב היטב ונניח בצד.
  2. את הזיתים נקצוץ דק ונניח בצד
  3. נפתח את הבצק על משטח עבודה, נמרח מהרוטב, נפזר מעל גבינה צהובה ואת הזיתים.
  4. נחתוך לרצועות בעובי 2 ס״מ ונגלגל לשבלול. נניח את כל הבורקסים על תבנית עם נייר אפייה. נשטח כל שבלול ונמרח בביצה טרופה שנערבב עם כף שמן זית.
  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות, או עד שהמאפה זהוב מאוד
  • ניתן לשמור במקרר עד חמישה ימים
  • מומלץ לחמם בתנור לפני ההגשה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
גיל אהרוני

מתכון שווה התור אוהב פיצה אנסה אותו
גיל – "בא לי לטייל"

Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן