אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
בורקס פיצה

מתכון לבורקס פיצה ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

10 בורקסים

שיתוף המתכון

יש מתכון יותר קלאסי ונוסטלגי מזה? כולנו אהבנו להיכנס למאפיה כילדים ולפנק את עצמנו באיזה בורקס פיצה עם טעם שקשה לשכוח… מנה שבאה בול כנשנוש למונדיאל וגם סתם כדי לפנק את הילדים, אה וההכנה של זה כל כך מהירה שאתם תהיו בהלם!!!

מרכיבים:

  • חבילת בצק עלים מצונן / 300 גרם בצק עלים מופשר ומרודד דק
    לרוטב:
  • 200 מ״ל מחית עגבניות חלקה
  • קופסת רסק קטנה
  • כפית אורגנו
  • כפית אבקת שום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • אפשר להוסיף חצי כפית תבלין בזיליקום
  • למילוי:
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • חצי קופסת שימורים של זיתים ירוקים מגולענים

אופן הכנה:

  1.  נערבב את כל חומרי הרוטב היטב ונניח בצד.
  2. את הזיתים נקצוץ דק ונניח בצד
  3. נפתח את הבצק על משטח עבודה, נמרח מהרוטב, נפזר מעל גבינה צהובה ואת הזיתים.
  4. נחתוך לרצועות בעובי 2 ס״מ ונגלגל לשבלול. נניח את כל הבורקסים על תבנית עם נייר אפייה. נשטח כל שבלול ונמרח בביצה טרופה שנערבב עם כף שמן זית.
  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות, או עד שהמאפה זהוב מאוד
  • ניתן לשמור במקרר עד חמישה ימים
  • מומלץ לחמם בתנור לפני ההגשה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
גיל אהרוני

מתכון שווה התור אוהב פיצה אנסה אותו
גיל – “בא לי לטייל”

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן