אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
בורקס פיצה

מתכון לבורקס פיצה ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

10 בורקסים

שיתוף המתכון

יש מתכון יותר קלאסי ונוסטלגי מזה? כולנו אהבנו להיכנס למאפיה כילדים ולפנק את עצמנו באיזה בורקס פיצה עם טעם שקשה לשכוח… מנה שבאה בול כנשנוש למונדיאל וגם סתם כדי לפנק את הילדים, אה וההכנה של זה כל כך מהירה שאתם תהיו בהלם!!!

מרכיבים:

  • חבילת בצק עלים מצונן / 300 גרם בצק עלים מופשר ומרודד דק
    לרוטב:
  • 200 מ״ל מחית עגבניות חלקה
  • קופסת רסק קטנה
  • כפית אורגנו
  • כפית אבקת שום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • אפשר להוסיף חצי כפית תבלין בזיליקום
  • למילוי:
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • חצי קופסת שימורים של זיתים ירוקים מגולענים

אופן הכנה:

  1.  נערבב את כל חומרי הרוטב היטב ונניח בצד.
  2. את הזיתים נקצוץ דק ונניח בצד
  3. נפתח את הבצק על משטח עבודה, נמרח מהרוטב, נפזר מעל גבינה צהובה ואת הזיתים.
  4. נחתוך לרצועות בעובי 2 ס״מ ונגלגל לשבלול. נניח את כל הבורקסים על תבנית עם נייר אפייה. נשטח כל שבלול ונמרח בביצה טרופה שנערבב עם כף שמן זית.
  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות, או עד שהמאפה זהוב מאוד
  • ניתן לשמור במקרר עד חמישה ימים
  • מומלץ לחמם בתנור לפני ההגשה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
גיל אהרוני

מתכון שווה התור אוהב פיצה אנסה אותו
גיל – “בא לי לטייל”

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן