אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון ללביבות במילוי מוצרלה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

10 לביבות

שיתוף המתכון

לביבות של חנוכה הן הדבר הכי טעים שיש! את המתכון ללטקעס המסורתיות יש בבלוג שלי כבר מזמן ממתכון שסבתא דרורה היקרה שלי לימדה אותי, הפעם לקחתי אותן צעד קדימה ושדרגתי עם מטבע של גבינת מוצרלה בפנים שהופכת הכל ליותר טעים. התוצאה ממכרת ! ספיישל חנוכה יוצא לדרך

מרכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה מגורדים
  • בצל לבן מגורד
  • 2 ביצים
  • גבינת מוצרלה
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 5 כפות קמח לבן
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

1. נקלוף את תפוחי האדמה ובעזרת פומפייה נגרד אותם וגם את הבצל נדאג לא לגרד דק מדי אלא על העובי הבינוני. נסחט את תפוחי האדמה והבצל המגורדים היטב מנוזלים ונעביר לקערה

2. נוסיף תבלינים, ביצים וקמח ונערבב היטב

3. את גבינת המוצרלה נחתוך למטבעות דקים מאוד ונניח בצד

4. בידיים מעט רטובות נשטח מבלילת תפוחי האדמה על היד, נניח מטבע מוצרלה ונסגור מלמעלה עם עוד תפוחי אדמה. נהדק היטב הכל ללביבה

5. נחמם שמן לגובה של 1 ס״מ במחבת ונטגן את הלביבות היטב משני הצדדים

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן