אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון ללביבות במילוי מוצרלה

לביבות של חנוכה הן הדבר הכי טעים שיש! את המתכון ללטקעס המסורתיות יש בבלוג שלי כבר מזמן ממתכון שסבתא דרורה היקרה שלי לימדה אותי, הפעם לקחתי אותן צעד קדימה ושדרגתי עם מטבע של גבינת מוצרלה בפנים שהופכת הכל ליותר טעים. התוצאה ממכרת ! ספיישל חנוכה יוצא לדרך

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 4 תפוחי אדמה מגורדים
  • בצל לבן מגורד
  • 2 ביצים
  • גבינת מוצרלה
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 5 כפות קמח לבן
  • שמן לטיגון

שלבי הכנה

1. נקלוף את תפוחי האדמה ובעזרת פומפייה נגרד אותם וגם את הבצל נדאג לא לגרד דק מדי אלא על העובי הבינוני. נסחט את תפוחי האדמה והבצל המגורדים היטב מנוזלים ונעביר לקערה 2. נוסיף תבלינים, ביצים וקמח ונערבב היטב 3. את גבינת המוצרלה נחתוך למטבעות דקים מאוד ונניח בצד 4. בידיים מעט רטובות נשטח מבלילת תפוחי האדמה על היד, נניח מטבע מוצרלה ונסגור מלמעלה עם עוד תפוחי אדמה. נהדק היטב הכל ללביבה 5. נחמם שמן לגובה של 1 ס״מ במחבת ונטגן את הלביבות היטב משני הצדדים

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן