אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפטריות מטוגנות במילוי גבינות

לכבוד גמר המונדיאל + נר ראשון מחר, הכנתי לכם מתכון שמתאים בול לנשנוש מול המונדיאל ומדויק להדלקת נר חנוכה. פטריות במילוי גבינות, מצופות ומטוגנות! אתם לא תפסיקו לאכול מהם אז תכינו מלא כי זה ממכר ברמות…

שיתוף המתכון

מרכיבים

 
  • 2 סלסלות פטריות
  • שמפיניון של מרינה
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינת שמנת
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • רבע כוס מים
  • פירורי לחם מוזהבים
  • כף תבלין צ׳ילי גרוס
  • קצח (לא חובה)
  • שמן עמוק לטיגון

שלבי הכנה

1. נוריד לפטריות את הרגליים ונניח בקערה. 2. נערבב את כל הגבינות היטב ונתחיל למלא כל פטריה בגבינות. 3. נערבב בקערה ביצים, קמח ומים ונכין קערה עם פירורי לחם 4. נטבול כל פטריה בבלילת הביצים ומשם לפירורי הלחם שנערבב עם צ׳ילי וקצח. 5. נחמם שמן עמוק לטיגון ונתחיל לטגן את הפטריות עד להזהבה * ניתן לאפות את הפטריות ב200 מעלות * ניתן להשתמש בתבלינים אחרים בציפוי

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן