אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפטריות מטוגנות במילוי גבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 פטריות

שיתוף המתכון

לכבוד גמר המונדיאל + נר ראשון מחר, הכנתי לכם מתכון שמתאים בול לנשנוש מול המונדיאל ומדויק להדלקת נר חנוכה. פטריות במילוי גבינות, מצופות ומטוגנות! אתם לא תפסיקו לאכול מהם אז תכינו מלא כי זה ממכר ברמות…

מרכיבים:

 

  • 2 סלסלות פטריות
  • שמפיניון של מרינה
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינת שמנת
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • רבע כוס מים
  • פירורי לחם מוזהבים
  • כף תבלין צ׳ילי גרוס
  • קצח (לא חובה)
  • שמן עמוק לטיגון

אופן הכנה:

1. נוריד לפטריות את הרגליים ונניח בקערה.

2. נערבב את כל הגבינות היטב ונתחיל למלא כל פטריה בגבינות.

3. נערבב בקערה ביצים, קמח ומים ונכין קערה עם פירורי לחם

4. נטבול כל פטריה בבלילת הביצים ומשם לפירורי הלחם שנערבב עם צ׳ילי וקצח.

5. נחמם שמן עמוק לטיגון ונתחיל לטגן את הפטריות עד להזהבה

* ניתן לאפות את הפטריות ב200 מעלות

* ניתן להשתמש בתבלינים אחרים בציפוי

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פרגיות ואינטריה בסיר אחד

תבשיל מושלם בסיר אחד! האינטריה הקלאסית בשילוב פרגיות ותבלינים. סיר שהילדים וגם אתם ממש ממש

מאפה האלים בגרסה משודרגת

מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!

לחם שום תלושותי

אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן