אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפטריות מטוגנות במילוי גבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 פטריות

שיתוף המתכון

לכבוד גמר המונדיאל + נר ראשון מחר, הכנתי לכם מתכון שמתאים בול לנשנוש מול המונדיאל ומדויק להדלקת נר חנוכה. פטריות במילוי גבינות, מצופות ומטוגנות! אתם לא תפסיקו לאכול מהם אז תכינו מלא כי זה ממכר ברמות…

מרכיבים:

 

  • 2 סלסלות פטריות
  • שמפיניון של מרינה
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינת שמנת
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • רבע כוס מים
  • פירורי לחם מוזהבים
  • כף תבלין צ׳ילי גרוס
  • קצח (לא חובה)
  • שמן עמוק לטיגון

אופן הכנה:

1. נוריד לפטריות את הרגליים ונניח בקערה.

2. נערבב את כל הגבינות היטב ונתחיל למלא כל פטריה בגבינות.

3. נערבב בקערה ביצים, קמח ומים ונכין קערה עם פירורי לחם

4. נטבול כל פטריה בבלילת הביצים ומשם לפירורי הלחם שנערבב עם צ׳ילי וקצח.

5. נחמם שמן עמוק לטיגון ונתחיל לטגן את הפטריות עד להזהבה

* ניתן לאפות את הפטריות ב200 מעלות

* ניתן להשתמש בתבלינים אחרים בציפוי

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן