אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
מרק עגבניות צלויות

מתכון למרק עגבניות צלויות ומיני פסטה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

החורף תמיד עושה לי חשק לאכול מלא מרקים, והפעם מרק שפשוט תתאהבו בו – מרק עגבניות צלויות ומינימיני פסטה שמכניסים פנימה. מעל הכל נפזר מלא פרמזן ופשוט וואו! הוא כל כך טעים וקל להכנה והוא בדיוק מה שאתם צריכים ליום חורפי מושלם

מרכיבים:

  • 15-20 עגבניות שרי
  • 3 עגבניות מסוג מגי \ סוג אחר שאתם אוהבים
  • 2 פלפל אדום מסוג שושקה \ רמירו \ רגילים
  • ראש שום שלם
  • חצי בצל
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית פלפל צ’ילי גרוס
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל שחור
  • 2-3 כוסות מים
  • חצי חבילת מיני פסטה מכל סוג

אופן הכנה:

  1. בתבנית מתאימה לתנור נניח את הירקות וראש השום ונפזר מעל שמן זית ומלח גס. נכניס לצלייה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות בטורבו. כשהירקות מקבלים גוון מעט שחור וצלייה מכל הצדדים נוציא אותם
  2. אל מעבד מזון \ נינג’ה \ בבלנדר מוט נטחן את כל הירקות. את השום נוציא מקליפתו כמובן
  3. נחתוך את הבצל ובסיר גדול נחמם שמן זית. נוסיף את הבצל, נטגן אותו מעט ונוסיף את הירקות הטחונים. נוסיף תבלינים, מים, נסגור ונביא לרתיחה
  4. נוסיף את חצי חבילת הפסטה שבחרנו. נסגור ונבשל. נערבב כל כמה דקות את המרק ונבדוק אם צריך עוד מים או עוד תיבול
  5. כשהפסטה רכה – המרק מוכן
  • מומלץ להגיש עם המון גבינת פרמזן מגורדת מלמעלה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן