אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מרק עגבניות צלויות

מתכון למרק עגבניות צלויות ומיני פסטה

החורף תמיד עושה לי חשק לאכול מלא מרקים, והפעם מרק שפשוט תתאהבו בו – מרק עגבניות צלויות ומינימיני פסטה שמכניסים פנימה. מעל הכל נפזר מלא פרמזן ופשוט וואו! הוא כל כך טעים וקל להכנה והוא בדיוק מה שאתם צריכים ליום חורפי מושלם

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 15-20 עגבניות שרי
  • 3 עגבניות מסוג מגי \ סוג אחר שאתם אוהבים
  • 2 פלפל אדום מסוג שושקה \ רמירו \ רגילים
  • ראש שום שלם
  • חצי בצל
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל שחור
  • 2-3 כוסות מים
  • חצי חבילת מיני פסטה מכל סוג

שלבי הכנה

  1. בתבנית מתאימה לתנור נניח את הירקות וראש השום ונפזר מעל שמן זית ומלח גס. נכניס לצלייה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות בטורבו. כשהירקות מקבלים גוון מעט שחור וצלייה מכל הצדדים נוציא אותם
  2. אל מעבד מזון \ נינג'ה \ בבלנדר מוט נטחן את כל הירקות. את השום נוציא מקליפתו כמובן
  3. נחתוך את הבצל ובסיר גדול נחמם שמן זית. נוסיף את הבצל, נטגן אותו מעט ונוסיף את הירקות הטחונים. נוסיף תבלינים, מים, נסגור ונביא לרתיחה
  4. נוסיף את חצי חבילת הפסטה שבחרנו. נסגור ונבשל. נערבב כל כמה דקות את המרק ונבדוק אם צריך עוד מים או עוד תיבול
  5. כשהפסטה רכה – המרק מוכן
  • מומלץ להגיש עם המון גבינת פרמזן מגורדת מלמעלה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן