אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לבייגלה ירושלמי במילוי גבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

15 יחידות

שיתוף המתכון

אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭

בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים

מרכיבים:

  • קילו קמח לבן (עדיף קמח פיצה או לחם)
  • 3 כפיות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 כוס שמן זית
  • כף מלח
  • 2.5-3.5 כוסות מים (נוסיף בהדרגה
  • שומשום
  • זעתר
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 200 גרם גבינת מוצרלה
  • 100 גרם גבינה בולגרית / פטה

אופן הכנה:

1. אל קערת המיקסר ננפה את הקמח, נוסיף את השמרים והסוכר ונערבב

2. נוסיף שמן, ונתחיל להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי התחלת הלישה. כמות המים תלויה בהרבה משתנים ולכן לא נוסיף הכל יחד. נמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק ושהוא נפרד מדפנות קערת המיקסר

3. נוסיף מלח ונמשיך ללוש עוד שתי דקות

4. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח שעה או עד להכפלת הנפח

5. נוריד את הנפח לאחר שהבצק תפח ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם

6. בקערה נערבב את הגבינות ונניח בצד

7. נרדד כל כדור על משטח העבודה לאליפסה ובאמצע נניח ממילוי הגבינות. נסגור היטב ונהדק

8. נעביר כל מקל בייגלה לקערה עם מים חמימים ונטבול מכל הצדדים ומשם ישירות לתבנית עם שומשום

9. נניח את הבייגלה על תבנית תנור ונפזר מעל מעט זעתר

10. נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות או עד להזהבה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 4

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן