אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭
בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭
בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים
1. אל קערת המיקסר ננפה את הקמח, נוסיף את השמרים והסוכר ונערבב
2. נוסיף שמן, ונתחיל להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי התחלת הלישה. כמות המים תלויה בהרבה משתנים ולכן לא נוסיף הכל יחד. נמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק ושהוא נפרד מדפנות קערת המיקסר
3. נוסיף מלח ונמשיך ללוש עוד שתי דקות
4. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח שעה או עד להכפלת הנפח
5. נוריד את הנפח לאחר שהבצק תפח ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם
6. בקערה נערבב את הגבינות ונניח בצד
7. נרדד כל כדור על משטח העבודה לאליפסה ובאמצע נניח ממילוי הגבינות. נסגור היטב ונהדק
8. נעביר כל מקל בייגלה לקערה עם מים חמימים ונטבול מכל הצדדים ומשם ישירות לתבנית עם שומשום
9. נניח את הבייגלה על תבנית תנור ונפזר מעל מעט זעתר
10. נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות או עד להזהבה
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים