אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭
בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭
בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים
1. אל קערת המיקסר ננפה את הקמח, נוסיף את השמרים והסוכר ונערבב
2. נוסיף שמן, ונתחיל להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי התחלת הלישה. כמות המים תלויה בהרבה משתנים ולכן לא נוסיף הכל יחד. נמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק ושהוא נפרד מדפנות קערת המיקסר
3. נוסיף מלח ונמשיך ללוש עוד שתי דקות
4. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח שעה או עד להכפלת הנפח
5. נוריד את הנפח לאחר שהבצק תפח ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם
6. בקערה נערבב את הגבינות ונניח בצד
7. נרדד כל כדור על משטח העבודה לאליפסה ובאמצע נניח ממילוי הגבינות. נסגור היטב ונהדק
8. נעביר כל מקל בייגלה לקערה עם מים חמימים ונטבול מכל הצדדים ומשם ישירות לתבנית עם שומשום
9. נניח את הבייגלה על תבנית תנור ונפזר מעל מעט זעתר
10. נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות או עד להזהבה
שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי
סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל
סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים