אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭
בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭
בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו זה כל כך טעים
1. אל קערת המיקסר ננפה את הקמח, נוסיף את השמרים והסוכר ונערבב
2. נוסיף שמן, ונתחיל להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי התחלת הלישה. כמות המים תלויה בהרבה משתנים ולכן לא נוסיף הכל יחד. נמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק ושהוא נפרד מדפנות קערת המיקסר
3. נוסיף מלח ונמשיך ללוש עוד שתי דקות
4. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח שעה או עד להכפלת הנפח
5. נוריד את הנפח לאחר שהבצק תפח ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם
6. בקערה נערבב את הגבינות ונניח בצד
7. נרדד כל כדור על משטח העבודה לאליפסה ובאמצע נניח ממילוי הגבינות. נסגור היטב ונהדק
8. נעביר כל מקל בייגלה לקערה עם מים חמימים ונטבול מכל הצדדים ומשם ישירות לתבנית עם שומשום
9. נניח את הבייגלה על תבנית תנור ונפזר מעל מעט זעתר
10. נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 20-25 דקות או עד להזהבה
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 4
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים