אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
פסטה ברוטב רוזה

מתכון לפסטה ברוטב רוזה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

לכבוד הוולנטיין דיי שאלתי מה המנה הכי רומנטית בעיניכם והתשובה היתה ברורה: פסטה ניצחה ברוב מוחץ! אז החלטתי להעלות לכם מתכון לפסטה עם הרוטב האהוב עליי, רוטב רוזה מושקע ומפנק. הכי חשוב בשביל הרוטב הזה להשתמש בחומרי גלם טריים ואיכותיים. זה לא עוד רוטב אוזה – זה המתכון המנצח! המתכון ממש קליל והוא באמת מושלם. רוטב עשיר ומלא בטעמים. תשמרו לכם ותתפנקו

מרכיבים:

  • חצי חבילת פסטה מכל סוג שתרצו
  • 15-20 עגבניות שרי איכותיות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 5 עלי בזיליקום טרי
  • כף ממרח עגבניות מיובשות (לא חובה)
  • כף רסק
  • חצי כפית צ’ילי גרוס
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • שמנת לבישול לפחות 15%
  • 30 גרם חמאה
  • פרמזן לפי הטעם
  • כדורי מוצרלה לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. במחבת נחמם 30 גרם חמאה ונוסיף את העגבניות שנחצה לשתיים. ניתן לעגבניות להתרכך לפחות עשר דקות ברוטב עד שהן הוציאו את כל הנוזלים.
  2. נוסיף את השום, עגבניות מיובשות, רסק, בזיליקום, תבלינים ורבע כף ממי הבישול של הפסטה שנבשל במקביל
  3. נוסיף לרוטב את השמנת ונערבב היטב. נטעם ונתקן תיבול בהתאם
  4. נוסיף לתוך הרוטב את הפסטה אחרי שסיננו אותה ממי הבישול, ונערבב היטב עד שהרוטב מכסה את כל הפסטה
  5. מעל הכל נוסיף גבינת פרמזן מגוררת וכדורי מוצרלה (לא חובה)

שיתוף המתכון

5 1 vote
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
דורית

ממליצה להכין מראש כמות כפולה

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן