אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
עוגיות

מתכון לבצק אחד – מלא עוגיות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

פורים ממש כאן ובאמת שאין סיבה שתתעייפו מלהכין משלוחי מנות כי סידרתי לכם בצק מושלם לכל העוגיות. הבצק הזה הכי קל לעבודה וחמותי מלכת העוגיות מכינה ממנו את העוגיות הכי טעימות שיש! הוא בלי ביצים ואם באלכם לפנק במשלוח מרשים וטעים זה המתכון המדויק

מרכיבים:

לבצק

  • 200 גרם חמאה/מחמאה
  • כוס שמן
  • כוס מים
  • רבע כוס סוכר
  • שקית אבקת אפייה
  • 850 גרם קמח

למילויים שונים:

  • ממרח שוקולד
  • ממרח תמרים
  • ריבה

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו גיטרה / לישה נכניס חמאה חתוכה לקוביות, מים ושמן ונעבד מעט עד שהחמאה מתפרקת. נוסיף סוכר, קמח ואבקת אפייה ונעבד על להיווצרות בצק.
  2. נאחד הכל לכדור אחד נכסה בניילון ונכניס לקירור של חצי שעה. נוציא, נחלק את הבצק ונתחיל לעבוד איתו.

למגולגלות תמרים:

נרדד את הבצק למלבן, נמרח בממרח תמרים, נפזר קינמון ואגוזי מלך קצוצים. נגלגל ונחרוץ בבצק סימונים ברווחים של 2 ס”מ אחד מהשני. נניח על תבנית עם נייר אפייה ונאפה ב180 מעלות, חום עליון תחתון למשך 20 דק’

לאוזני המן:

נרדד למלבן, נקרוץ לעיגולים ונמלא כל עיגול בממרח שוקולד או מלית אחרת שאוהבים. נסגור לצורת אוזן המן תוך כדי הידוק טוב של הבצק. נאפה ב180 מעלות חום עליון תחתון למשך 12-15 דק’

לעוגיות ריבה:

נקרוץ מהבצק עיגולים ונאפה ב180 מעלות בחום עליון תחתון למשך 15 דקות. נוציא, נצנן, נמלא בריבה ונחבר יחד שתי עוגיות

 

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן