- אל קערת המיקסר עם וו גיטרה / לישה נכניס חמאה חתוכה לקוביות, מים ושמן ונעבד מעט עד שהחמאה מתפרקת. נוסיף סוכר, קמח ואבקת אפייה ונעבד על להיווצרות בצק.
- נאחד הכל לכדור אחד נכסה בניילון ונכניס לקירור של חצי שעה. נוציא, נחלק את הבצק ונתחיל לעבוד איתו.
למגולגלות תמרים:
נרדד את הבצק למלבן, נמרח בממרח תמרים, נפזר קינמון ואגוזי מלך קצוצים. נגלגל ונחרוץ בבצק סימונים ברווחים של 2 ס”מ אחד מהשני. נניח על תבנית עם נייר אפייה ונאפה ב180 מעלות, חום עליון תחתון למשך 20 דק’
לאוזני המן:
נרדד למלבן, נקרוץ לעיגולים ונמלא כל עיגול בממרח שוקולד או מלית אחרת שאוהבים. נסגור לצורת אוזן המן תוך כדי הידוק טוב של הבצק. נאפה ב180 מעלות חום עליון תחתון למשך 12-15 דק’
לעוגיות ריבה:
נקרוץ מהבצק עיגולים ונאפה ב180 מעלות בחום עליון תחתון למשך 15 דקות. נוציא, נצנן, נמלא בריבה ונחבר יחד שתי עוגיות