אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון למוקפץ אנטריקוט

מנת מוקפץ קלילה להכנה, ממרכיבים שכמעט תמיד יש בבית וההכנה שלה לוקחת רבע שעה גג! ארוחת צהריים מושלמת עם המון ירקות

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • רבע כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • חצי בצל לבן
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • חבילה של אנטריקוט דק
  • חצי חבילת אטריות אורז
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 4 כפות סויה
  • 4 כפות רוטב פטריות
  • 2 שיני שום כתושות

שלבי הכנה

  1. על קרש חיתוך נכין את הירקות: נחתוך את הכרוב לרצועות, את הגזר לרצועות דקות ואת הבצל לרצועות
  2. את האטריות נכניס לקערה ונשפוך מעל מים רותחים. ניתן להן להתרכך בערך 7 דקות במים ונוציא למסננת
  3. במחבת או ווק נחמם כף שמן ונוסיף את האנטריקוט. נטגן עד שהאנטריקוט משנה את הגוון ונוציא לקערה בצד.
  4. אל המחבת החמה נכניס את הבצל, גזר וכרוב וניתן להם כמה דקות להשחים. נוסיף את הבשר
  5. נוסיף למחבת את הרטבים והשום ורבע כוס מים. נערבב הכל ונוסיף את האטריות
  6. אחרי שכל הרוטב ציפה את האטריות נוסיף מעל בצל ירוק קצוץ ונגיש
  • אפשר להוסיף גמבה
  • אפשר לא להשתמש ברוטב פטריות אם אין לכם ולשים במקום רוטב צ'ילי מתוק \ עוד טריאקי

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן