אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למוקפץ אנטריקוט

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

מנת מוקפץ קלילה להכנה, ממרכיבים שכמעט תמיד יש בבית וההכנה שלה לוקחת רבע שעה גג! ארוחת צהריים מושלמת עם המון ירקות

מרכיבים:

  • רבע כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • חצי בצל לבן
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • חבילה של אנטריקוט דק
  • חצי חבילת אטריות אורז
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 4 כפות סויה
  • 4 כפות רוטב פטריות
  • 2 שיני שום כתושות

אופן הכנה:

  1. על קרש חיתוך נכין את הירקות: נחתוך את הכרוב לרצועות, את הגזר לרצועות דקות ואת הבצל לרצועות
  2. את האטריות נכניס לקערה ונשפוך מעל מים רותחים. ניתן להן להתרכך בערך 7 דקות במים ונוציא למסננת
  3. במחבת או ווק נחמם כף שמן ונוסיף את האנטריקוט. נטגן עד שהאנטריקוט משנה את הגוון ונוציא לקערה בצד.
  4. אל המחבת החמה נכניס את הבצל, גזר וכרוב וניתן להם כמה דקות להשחים. נוסיף את הבשר
  5. נוסיף למחבת את הרטבים והשום ורבע כוס מים. נערבב הכל ונוסיף את האטריות
  6. אחרי שכל הרוטב ציפה את האטריות נוסיף מעל בצל ירוק קצוץ ונגיש
  • אפשר להוסיף גמבה
  • אפשר לא להשתמש ברוטב פטריות אם אין לכם ולשים במקום רוטב צ’ילי מתוק \ עוד טריאקי

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 2

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן