המנה הזו תרשים את כל מי שיושב סביב השולחן ותגרום לו להגיד וואו כשתחתכו אותה. בשר ואורז עטופים בחצילים – טעימה ברמה אחרת! בול לערב חג פסח או לשבת מיוחדת
מאפה האלים בגרסה משודרגת
מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!
תודה על מתכון נפלא! עשיתי כבר פעם אחת ויצא מעולה!!! שאלה: האם אפשרי להכין החצילים והמילוי יום לפני, להרכיב ולשים במקרר, ולמחרת לאפות בתנור? והאם אפשרי פחות אורז? שהבשר יהיה יותר דומיננטי?