אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
קבב עיראקי

מתכון לקבב עיראקי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

8 שיפודי קבב מוארכים

שיתוף המתכון

הקבב עיראקי שאתם חייבים להכין ביום העצמאות הקרוב!
מאז שאני ילדה גדלתי על הקבב הזה עם הטעמים הכי טובים שיש. אל תוותרו על העמבה כי הוא נותנת מלא טעם לקבב! לקחתי את המתכון מדוד שלי דני שהוא הבשלן הכי טוב שאני מכירה והאמת שכל החיים עפנו מהאוכל שלו….
אני הכנתי את הקבב בפלטת גריל של פוד אפיל שנתנה לו צלייה מדויקת. מומלץ להגיש בצד עם עמבה טחינה ופטרוזיליה וכולם יעופו מבטיחה לכם.

 

מזכירה שיש לכם 20% הנחה על כל האתר של פוד אפיל עם קוד קופון פלפלת

https://www.foodappeal-online.com/category/sales?gclid=CjwKCAjw0ZiiBhBKEiwA4PT9zw5Gbi_RMHx_D9WWJBKgbt-_s1mnu1DyNfHLLMC7BCws4mozffywUxoCFgwQAvD_BwE

מרכיבים:

  • 800 גרם בשר עגל טחון עם 20% שומן
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • כף עמבה
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

  1. נקצוץ את הבצל ממש דק ונכניס אותו למסננת עם חצי כפית מלח למשך חצי שעה. הבצל יגיר את הנוזלים וגם יתרכך. לא צריך לשטוף את המלח מהבצל
  2. נקצוץ דק פטרוזיליה. נערבב בקערה את הבשר הטחון, את הבצל, הפטרוזיליה העמבה והתבלינים. ניתן לתערובת מנוחה של שעה במקרר.
  3. נוציא מהמקרר ונתחיל ליצור קבבים מוארכים על שיפוד. נחמם את פלטת הגריל ונשמן אותה מעט. כמובן אפשר להכין גם במנגל. נתחיל לצלות את הקבב משני הצדדים עד להשחמה.

    * אפשר להכין את הקבב יום מראש ולשמור במקרר עד לצלייה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן