הקבב עיראקי שאתם חייבים להכין ביום העצמאות הקרוב!
מאז שאני ילדה גדלתי על הקבב הזה עם הטעמים הכי טובים שיש. אל תוותרו על העמבה כי הוא נותנת מלא טעם לקבב! לקחתי את המתכון מדוד שלי דני שהוא הבשלן הכי טוב שאני מכירה והאמת שכל החיים עפנו מהאוכל שלו….
אני הכנתי את הקבב בפלטת גריל של פוד אפיל שנתנה לו צלייה מדויקת. מומלץ להגיש בצד עם עמבה טחינה ופטרוזיליה וכולם יעופו מבטיחה לכם.
שלום,
האם מדובר באבקת עמבה או עמבה מוכנה? זה לא יוצר חמיצות בקבב?