אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
קבב עיראקי

מתכון לקבב עיראקי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

8 שיפודי קבב מוארכים

שיתוף המתכון

הקבב עיראקי שאתם חייבים להכין ביום העצמאות הקרוב!
מאז שאני ילדה גדלתי על הקבב הזה עם הטעמים הכי טובים שיש. אל תוותרו על העמבה כי הוא נותנת מלא טעם לקבב! לקחתי את המתכון מדוד שלי דני שהוא הבשלן הכי טוב שאני מכירה והאמת שכל החיים עפנו מהאוכל שלו….
אני הכנתי את הקבב בפלטת גריל של פוד אפיל שנתנה לו צלייה מדויקת. מומלץ להגיש בצד עם עמבה טחינה ופטרוזיליה וכולם יעופו מבטיחה לכם.

 

מזכירה שיש לכם 20% הנחה על כל האתר של פוד אפיל עם קוד קופון פלפלת

https://www.foodappeal-online.com/category/sales?gclid=CjwKCAjw0ZiiBhBKEiwA4PT9zw5Gbi_RMHx_D9WWJBKgbt-_s1mnu1DyNfHLLMC7BCws4mozffywUxoCFgwQAvD_BwE

מרכיבים:

  • 800 גרם בשר עגל טחון עם 20% שומן
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • כף עמבה
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

  1. נקצוץ את הבצל ממש דק ונכניס אותו למסננת עם חצי כפית מלח למשך חצי שעה. הבצל יגיר את הנוזלים וגם יתרכך. לא צריך לשטוף את המלח מהבצל
  2. נקצוץ דק פטרוזיליה. נערבב בקערה את הבשר הטחון, את הבצל, הפטרוזיליה העמבה והתבלינים. ניתן לתערובת מנוחה של שעה במקרר.
  3. נוציא מהמקרר ונתחיל ליצור קבבים מוארכים על שיפוד. נחמם את פלטת הגריל ונשמן אותה מעט. כמובן אפשר להכין גם במנגל. נתחיל לצלות את הקבב משני הצדדים עד להשחמה.

    * אפשר להכין את הקבב יום מראש ולשמור במקרר עד לצלייה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן