אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון למאפה גבינות ועשבי תיבול

מאפה רך וטעים עם צורה מיוחדת שתכינו לשבועות או סתם לבראנץ של שבת. הכי טעים שיש ובא בול עם הכל

שיתוף המתכון

מרכיבים

לבצק 500 גרם קמח לבן כף שמרים יבשים כף סוכר 1 ביצה רבע כוס שמן זית כוס וחצי מים פושרים חצי כף מלח למילוי: חצי צרור פטרוזיליה קצוצה חצי צרור כוסברה קצוצה 10-12 עלי בזיליקום קצוצים 4 שיני שום כתושות חצי כף מלח גס חצי כוס שמן זית 150-200 גרם גבינת מוצרלה / צהובה מגורדת  

שלבי הכנה

1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס את חומרי הבצק מלבד המלח. את המים נוסיף בהדרגה כדי לוודא שיש צורך בכל הכמות. אחרי שמרכיבי הבצק התאחדו נוסיף את המלח ונלוש עוד 5 דקות לפחות עד לקבלת בצק רך שנפרד מדפנות הקערה. 2. נעביר את הבצק לקערה משומנת, נכסה בניילון ונתפיח שעה 3. נוציא את האוויר מהבצק ונחלק ל4 חלקים שווים. נקמח מעט את משטח העבודה ונתחיל לרדד כל חלק למלבן דק 4. בקערה נערבב את מרכיבי המילוי מלבד הגבינה. על חצי מהמלבן נמרח מהמילוי ונפזר גבינה. את החצי השני נחתוך לרצועות בעזרת גלגלת או סכין. נתחיל לגלגל כל חלק לנחש ארוך תוך כדי הידוק. נחתוך כל רצועה למאפים קטנים באורך 5 ס״מ. 6. נעביר את המאפים לתבנית ונמרח מעל עוד מתערובת עשבי התיבול. נתפיח עוד 20 דקות 7. נכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות בחום עליון תחתון, למשך 30 דקות עד להזהבה * אפשר ללוש את הבצק באופן ידני * מומלץ לפזר פרמזן אחרי האפייה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן