1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס את חומרי הבצק מלבד המלח. את המים נוסיף בהדרגה כדי לוודא שיש צורך בכל הכמות. אחרי שמרכיבי הבצק התאחדו נוסיף את המלח ונלוש עוד 5 דקות לפחות עד לקבלת בצק רך שנפרד מדפנות הקערה.
2. נעביר את הבצק לקערה משומנת, נכסה בניילון ונתפיח שעה
3. נוציא את האוויר מהבצק ונחלק ל4 חלקים שווים. נקמח מעט את משטח העבודה ונתחיל לרדד כל חלק למלבן דק
4. בקערה נערבב את מרכיבי המילוי מלבד הגבינה. על חצי מהמלבן נמרח מהמילוי ונפזר גבינה. את החצי השני נחתוך לרצועות בעזרת גלגלת או סכין. נתחיל לגלגל כל חלק לנחש ארוך תוך כדי הידוק. נחתוך כל רצועה למאפים קטנים באורך 5 ס״מ.
6. נעביר את המאפים לתבנית ונמרח מעל עוד מתערובת עשבי התיבול. נתפיח עוד 20 דקות
7. נכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות בחום עליון תחתון, למשך 30 דקות עד להזהבה
* אפשר ללוש את הבצק באופן ידני
* מומלץ לפזר פרמזן אחרי האפייה