אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למוקפץ בקרם קוקוס וחמאת בוטנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

זה המתכון הכי פשוט שיש כשבא לכם לתקתק צהריים ברגע! מוקפץ קליל עם חזה עוף / פילה עוף, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

מרכיבים:

  • חבילת אטריות אורז (250 גרם)
  • קילו פילה עוף \ חזה עוף
  • פחית קרם קוקוס (400 מ”ל)
  • רבע כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 5 כפות סויה
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כפית צ’ילי גרוס (לא חובה)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט ג’ינג’ר מגורר
  • חבילת ברוקולי טרי
  • 100-200 גרם תרד טרי
  • רבע כרוב לבן
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • להגשה: בוטנים

אופן הכנה:

  1. את העוף נחתוך לקוביות בגודל בינוני
  2. נכניס את העוף אל מחבת ווק חמה עם 2 כפות שמן ונטגן מכל הצדדים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן
  3. במקביל נפרק את הברוקולי לפרחים ונכניס לחליטה במים רותחים ל3-5 דקות. נעביר למסננת
  4. נוסיף למחבת: כרוב קצוץ, תרד שטוף, ברוקולי ונאדה ביחד לפחות 10 דקות
  5. בקערה נפרדת נערבב את כל מצרכי הרוטב: קרם קוקוס, חמאת בוטנים, סויה, סילאן, שום, צ’ילי וג’ינג’ר
  6. נשפוך את כל הרוטב על הירקות עם העוף
  7. נבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, נסנן ונוסיף לירקות. נערבב הכל היטב. נוסיף בצל ירוק שנקצוץ ובוטנים מלמעלה
  • אפשר להחליף את הירקות בכל ירק אחר שאתם אוהבים

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן