אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למוקפץ בקרם קוקוס וחמאת בוטנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

זה המתכון הכי פשוט שיש כשבא לכם לתקתק צהריים ברגע! מוקפץ קליל עם חזה עוף / פילה עוף, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

מרכיבים:

  • חבילת אטריות אורז (250 גרם)
  • קילו פילה עוף \ חזה עוף
  • פחית קרם קוקוס (400 מ”ל)
  • רבע כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 5 כפות סויה
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כפית צ’ילי גרוס (לא חובה)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט ג’ינג’ר מגורר
  • חבילת ברוקולי טרי
  • 100-200 גרם תרד טרי
  • רבע כרוב לבן
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • להגשה: בוטנים

אופן הכנה:

  1. את העוף נחתוך לקוביות בגודל בינוני
  2. נכניס את העוף אל מחבת ווק חמה עם 2 כפות שמן ונטגן מכל הצדדים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן
  3. במקביל נפרק את הברוקולי לפרחים ונכניס לחליטה במים רותחים ל3-5 דקות. נעביר למסננת
  4. נוסיף למחבת: כרוב קצוץ, תרד שטוף, ברוקולי ונאדה ביחד לפחות 10 דקות
  5. בקערה נפרדת נערבב את כל מצרכי הרוטב: קרם קוקוס, חמאת בוטנים, סויה, סילאן, שום, צ’ילי וג’ינג’ר
  6. נשפוך את כל הרוטב על הירקות עם העוף
  7. נבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, נסנן ונוסיף לירקות. נערבב הכל היטב. נוסיף בצל ירוק שנקצוץ ובוטנים מלמעלה
  • אפשר להחליף את הירקות בכל ירק אחר שאתם אוהבים

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן