אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
שקשוקה מרגז

מתכון לשקשוקה מרגז ושרי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

שקשוקה קלילה עם נקניקיות מרגז שמרימות אותה בטירוף והופכות את השקשוקה לטעימה יותר, משביעה, קלה להכנה וסוגרת פינה לכל ארוחה ביום
ואם אתם כבר פה, תכריעו בויכוח! איך אתם אוהבים את הביצים בשקשוקה שלכם?

מרכיבים:

  • 6-8 נקניקיות מרגז
  • חופן עגבניות שרי חצויות (בין 15-25)
  • גמבה חתוכה לרצועות
  • בצל חתוך לרצועות
  • פלפל צ’ילי אדום \ ירוק קצוץ (לא חובה)
  • 4 שיני שום כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית מלח
  • כף סילאן
  • כף רסק
  • רבע כוס מים
  • ביצים – כמות לבחירתכם
  • פטרוזיליה קצוצה להגשה

 

אופן הכנה:

  1. נחתוך את הנקניקיות. במחבת נחמם 2-3 כפות שמן ונוסיף את הנקניקיות. נטגן היטב מכל הצדדים ונוציא לצלחת
  2. אל אותה המחבת נכניס את הבצל ונטגן אותו 2-3 דקות. נוסיף את התבלינים, גמבה, סילאן ושום כתוש. אפשר גם להוסיף בשלב הזה את הפלפל החריף
  3. נוסיף את עגבניות השרי החצויות ורבע כוס מים. ניתן לעגבניות להגיר את כל הנוזלים לפחות 10 דקות בבישול על אש נמוכה. נוסיף כף רסק
  4. נטעם ונתקן את התיבול במידת הצורך
  5. נוסיף ביצים  מעל השקשוקה ונכסה במכסה. נבשל את הביצים על אש נמוכה למידת העשייה הרצויה
  • נגיש עם פטרוזיליה קצוצה מלמעלה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן