אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

שקשוקה מרגז

מתכון לשקשוקה מרגז ושרי

שקשוקה קלילה עם נקניקיות מרגז שמרימות אותה בטירוף והופכות את השקשוקה לטעימה יותר, משביעה, קלה להכנה וסוגרת פינה לכל ארוחה ביום
ואם אתם כבר פה, תכריעו בויכוח! איך אתם אוהבים את הביצים בשקשוקה שלכם?

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 6-8 נקניקיות מרגז
  • חופן עגבניות שרי חצויות (בין 15-25)
  • גמבה חתוכה לרצועות
  • בצל חתוך לרצועות
  • פלפל צ'ילי אדום \ ירוק קצוץ (לא חובה)
  • 4 שיני שום כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית מלח
  • כף סילאן
  • כף רסק
  • רבע כוס מים
  • ביצים – כמות לבחירתכם
  • פטרוזיליה קצוצה להגשה
 

שלבי הכנה

  1. נחתוך את הנקניקיות. במחבת נחמם 2-3 כפות שמן ונוסיף את הנקניקיות. נטגן היטב מכל הצדדים ונוציא לצלחת
  2. אל אותה המחבת נכניס את הבצל ונטגן אותו 2-3 דקות. נוסיף את התבלינים, גמבה, סילאן ושום כתוש. אפשר גם להוסיף בשלב הזה את הפלפל החריף
  3. נוסיף את עגבניות השרי החצויות ורבע כוס מים. ניתן לעגבניות להגיר את כל הנוזלים לפחות 10 דקות בבישול על אש נמוכה. נוסיף כף רסק
  4. נטעם ונתקן את התיבול במידת הצורך
  5. נוסיף ביצים  מעל השקשוקה ונכסה במכסה. נבשל את הביצים על אש נמוכה למידת העשייה הרצויה
  • נגיש עם פטרוזיליה קצוצה מלמעלה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן