אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לבלינצ׳ס גבינה ופטריות נוסטלגי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

8 בלינצ׳סים

שיתוף המתכון

למנה הזאת אנחנו קוראים המנה המנחמת וינירי מכין לי אותה כל פעם שאני קצת עצובה. בלינצ׳סים דקיקים במילוי גבינה ופטריות ומעל הכל גבינת מוצרלה שנמתחת. כל מי שטעם התאהב ורצה עוד מהמנה המושלמת והנוסטלגית הזו!

מרכיבים:

לבלינצ׳ס:

2 ביצים

2 כוסות חלב

כוס וחצי קמח

מעט מלח

למילוי:

חצי בצל קצוץ

חבילת פטריות שמפניון חתוכה

500 גרם גבינה לבנה

כפית שום כתוש

כפית אבקת מרק פטריות

מלח, פלפל, אגוז מוסקט

מלמעלה: 150 גרם גבינה צהובה / מוצרלה

אופן הכנה:

1. בקערה נערבב את החלב והביצים וננפה פנימה קמח. נערבב היטב שלא יהיו גושים. נחמם מחבת ונמרח עליה עם נייר סופג מעט חמאה

2. בעזרת מצקת נעביר בכל פעם כף בלילה למחבת ונזיז את המחבת במהירות מצד לצד עד שהבלילה תתפרש על כל המחבת. אחרי דקה נהפוך את הבלינצ׳ס ונוציא לצלחת בצד

3. נחזור על הפעולה עד לסיום הבלילה

4. באותה מחבת נחמם מעט שמן ונוסיף בצל, פטריות ותבלינים. נטגן הכל היטב ונוסיף את הגבינה הלבנה. נערבב ונסיר מהאש

5. בכל בלינצ׳ס נניח מבלילת הגבינה שלנו ונגלגל. נעביר לתבנית פיירקס / תבנית שמתאימה לתנור. נפזר גבינה ונכניס לאפייה ב180 מעלות למשך עשר דקות או עד שהגבינה נמסה ומעט זהובה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן