יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום כל היום- פיצה!
כשארז נולד ביקשתי כמתנת לידה טאבון. ניסיתי המון מתכונים עד שהגעתי למתכון המושלם לפיצה בטאבון שלא מסובך להכין ולא לוקח יותר מדי שעות. הרוטב לא פחות חשוב אז פינקתי במתכון לרוטב המושלם שלי שלוקח דקה להכין ואתם לא תאמינו שהוא כל כך טעים. מה שחשוב בעיקר להשתמש בקמח פיצה איכותי, לדאוג לקמח את המשטח עם קמח סמולינה וכמובן שהטאבון לא יהיה רותח מדי כדי שהפיצה לא תישרף. המדריך המלא עם כל הטיפים והשלבים והאופן ההכנה המדויק ממש כאן והנה כמה הערות חשובות לפני
- חשוב להשתמש בקמח פיצה. הקמח הזה יאפשר התפחה ארוכה לבצק ואלסטיות שדרושה לו
- לקימוח צריך להשתמש בקמח סמולינה שגם מונע הידבקות הבצק לטאבון וגם נותן קראסט לבצק
- המתכון הזה מתאים לטאבון אבל אפשר להכין אותו גם בתנור הביתי בחום הגבוה ביותר על אבן שמוט
בצק מושלם, עושה חשק להכין ולאכול, גם אני כמוך יכולה לאכול פיצה כל יום כל היום, תודה🙏