אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון למאפה פולנטה ופטריות

זה אחד המאפים היפים והטעימים שיצאו לי להכין! שילוב מושלם בין בצק, פולנטה רכה ופטריות מוקפצות עם מלא טעם. מושלם לאירוח ולארוחת בראנץ' מרשימה

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חבילת בצק עלים מצונן ומרודד (300 גרם) או בצק עלים מופשר
  • חצי סלסלת פטריות פורטבלו של ״מרינה״
  • חצי סלסלת פטריות שמפניון של ״מרינה״
  • חבילת פטריות שימג׳י חומות של ״מרינה״
  • 30 גרם חמאה
  • מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כוסות מים
  • 3/4 כוס קמח פולנטה
  • 50 גרם פרמזן מגוררת

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. את הבצק נחתוך לריבועים, ונסדר את המאפה כמו שמופיע בסרטון המצורף. נעביר לתבנית תנור עם נייר אפייה ונאפה 10-15 דקות עד להזהבה ב180 מעלות.
  2. אפשר להשתמש רק בסוג פטריות אחד, אני אוהבת לשלב. נחתוך את הפטריות לרצועות ואת השימג׳י נפרק ונוריד את החלק התחתון. נחמם במחבת חמאה ונקפיץ את הפטריות עד שהן זהובות. נוסיף מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
  3. בסיר נחמם 2 כוסות חלב ו2 כוסות מים.נוסיף קמח פולנטה. את הקמח נוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהכל מסמיך. נוסיף מלח בנדיבות, ו50 גרם גבינת פרמזן מגוררת. נכבה את האש ונצנן 10 דקות.
  4. נוציא את המאפים מהתנור, נסדר 2 כפות פולנטה ופטריות. מלמעלה מומלץ לגרד עוד גבינת פרמזן

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן