אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למאפה פולנטה ופטריות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

זה אחד המאפים היפים והטעימים שיצאו לי להכין! שילוב מושלם בין בצק, פולנטה רכה ופטריות מוקפצות עם מלא טעם. מושלם לאירוח ולארוחת בראנץ’ מרשימה

מרכיבים:

  • חבילת בצק עלים מצונן ומרודד (300 גרם) או בצק עלים מופשר
  • חצי סלסלת פטריות פורטבלו של ״מרינה״
  • חצי סלסלת פטריות שמפניון של ״מרינה״
  • חבילת פטריות שימג׳י חומות של ״מרינה״
  • 30 גרם חמאה
  • מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כוסות מים
  • 3/4 כוס קמח פולנטה
  • 50 גרם פרמזן מגוררת

אופן הכנה:

  1. את הבצק נחתוך לריבועים, ונסדר את המאפה כמו שמופיע בסרטון המצורף. נעביר לתבנית תנור עם נייר אפייה ונאפה 10-15 דקות עד להזהבה ב180 מעלות.
  2. אפשר להשתמש רק בסוג פטריות אחד, אני אוהבת לשלב. נחתוך את הפטריות לרצועות ואת השימג׳י נפרק ונוריד את החלק התחתון. נחמם במחבת חמאה ונקפיץ את הפטריות עד שהן זהובות. נוסיף מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
  3. בסיר נחמם 2 כוסות חלב ו2 כוסות מים.נוסיף קמח פולנטה. את הקמח נוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהכל מסמיך. נוסיף מלח בנדיבות, ו50 גרם גבינת פרמזן מגוררת. נכבה את האש ונצנן 10 דקות.
  4. נוציא את המאפים מהתנור, נסדר 2 כפות פולנטה ופטריות. מלמעלה מומלץ לגרד עוד גבינת פרמזן

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

טוסט מוקרם כמו בנאפיס

אין מנה יותר נוסטלגית מטוסט מוקרם כמו בנאפיס! מנה שזורקת אותי שנים אחורה, קלה להכנה

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן