אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לבורקס פילו פטריות משפחתי

אחד המילויים הכי טעימים בשילוב עם בצק פילו קריספי, מאפה משפחתי מושלם שמתאים בול לשולחן שבת או סתם לארוחה מפנקת!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 14 דפי פילו מופשרים / מצוננים
  • בצל גדול
  • 3 סלסלות של פטריות שמפיניון ופורטבלו ״מרינה״. אני אוהבת לשלב, אפשר להשתמש בסוג אחד
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כוס מים
  • כפית קרונפלור
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף סילאן
  • שמן לשימון העלים
  • ביצה
  • שומשום

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

1. נחתוך את כל הפטריות ונקצוץ דק את הבצל. במחבת נחמם שמן ונוסיף את הבצל, נטגן 5-6 דקות עד שהבצל מזהיב. 2. נוסיף את הפטריות ונטגן אותן עד שהן מתאדות ומשנות את הגוון. נוסיף פטרוזיליה קצוצה, ומים שערבבנו עם הקרונפלור. נוסיף תבלינים, נטעם ונתקן. 3. על משטח העבודה נניח שני עלי פילו, ונמרח עליהם שמן. נסדר את המילוי לכל רוחב העלים, נסגור את הצדדים ונגלגל. נעביר לתבנית עם נייר אפייה ונחזור על הפעולה עד שיש לנו את כל הבורקסים אחד ליד השני. 4. נמרח ביצה, נפזר שומשום ונכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 25-30 דקות ועד שהבורקס זהוב וקריספי

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן