זאת אחת המנות היפות, הטעימות והמרשימות! המתכון הקבוע שלי לדג סלמון שמוגש עם קראסט פיצוחים מגרה שהופך את הדג למנה חגיגית מנצחת עם הטעמים הכי טובים שיש
לחמניות בזיגוג דבש
שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי
נראה מעולה! אפשר גם בלי בטטה וכרישה למטה? או שזה מוסיף טעמים?
עשיתי בשישי בערב ויצא מצויין תודה על מתכון נפלא! שאלה לפעם הבאה – לאורחים שלא אוכלים חרדל מה ממליצה במקום ברוטב? או רוטב קצת אחר? והאם ישתלב בצל סגול במקום כרישה? תודה!