זאת אחת המנות היפות, הטעימות והמרשימות! המתכון הקבוע שלי לדג סלמון שמוגש עם קראסט פיצוחים מגרה שהופך את הדג למנה חגיגית מנצחת עם הטעמים הכי טובים שיש
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
נראה מעולה! אפשר גם בלי בטטה וכרישה למטה? או שזה מוסיף טעמים?
עשיתי בשישי בערב ויצא מצויין תודה על מתכון נפלא! שאלה לפעם הבאה – לאורחים שלא אוכלים חרדל מה ממליצה במקום ברוטב? או רוטב קצת אחר? והאם ישתלב בצל סגול במקום כרישה? תודה!