אחד הסירים הטעימים והחגיגיים! פטריות עם בשר אוורירי ברוטב מתקתק של בצלים מקורמלים וערמונים. הסיר שכולם יעופו עליו
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד הסירים הטעימים והחגיגיים! פטריות עם בשר אוורירי ברוטב מתקתק של בצלים מקורמלים וערמונים. הסיר שכולם יעופו עליו
1. נתחיל מהכנת הבשר: את כל החומרים נערבב היטב, ונניח בצד למנוחה. נסיר לפטריות את הרגלים וננקה אותן מעט מבפנים. בכל פטריה נניח ממילוי הבשר. נצפה את הפטריות בביצים ופירורי לחם ונעביר לטיגון משני הצדדים
2. לרוטב נחתוך שלושה בצלים לרצועות ונתחיל לקרמל: נכניס את הבצלים בלי שמן בכלל לסיר ונוסיף רבע כוס מים. אחרי שכל המים התאדו נוסיף עוד רבע כוס מים. הפעולה הזו תוציא מהבצל את הסוכרים ותקרמל אותו לאט לצבע זהוב.
3. נוסיף כף סוכר חום ו3 כפות שמן. נמשיך לקרמל את הבצל עד להזהבה. נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונוסיף לבצל.
4. נוסיף ערמונים ואת הפטריות שלנו. נכסה כל פטריה ברוטב, נסגור ונבשל 45 דקות לפחות על אש נמוכה
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים