אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפטריות במילוי בשר ברוטב ערמונים ובצל

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

אחד הסירים הטעימים והחגיגיים! פטריות עם בשר אוורירי ברוטב מתקתק של בצלים מקורמלים וערמונים. הסיר שכולם יעופו עליו

מרכיבים:

  • 10 פטריות גדולות מתאימות למילוי של ״מרינה״
  • חצי קילו בשר טחון
  • רבע כוס מי סודה
  • ביצה
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית בהרט
  • רבע כפית כורכום
  • מלח, פלפל
  • כפית שום כתוש
  • רבע כוס פירורי לחם ללא גלוטן / קמח מצה
  • לציפוי:
  • קערת ביצים טרופות
  • פירורי לחם ללא גלוטן / קמח מצה
  • לרוטב:
  • 3 בצלים גדולים
  • 2 שקיות ערמונים בואקום
  • כפות טריאקי
  • 2 כפות סויה
  • כף סילאן
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי כפית פפריקה
  • כוס מים

אופן הכנה:

1. נתחיל מהכנת הבשר: את כל החומרים נערבב היטב, ונניח בצד למנוחה. נסיר לפטריות את הרגלים וננקה אותן מעט מבפנים. בכל פטריה נניח ממילוי הבשר. נצפה את הפטריות בביצים ופירורי לחם ונעביר לטיגון משני הצדדים

2. לרוטב נחתוך שלושה בצלים לרצועות ונתחיל לקרמל: נכניס את הבצלים בלי שמן בכלל לסיר ונוסיף רבע כוס מים. אחרי שכל המים התאדו נוסיף עוד רבע כוס מים. הפעולה הזו תוציא מהבצל את הסוכרים ותקרמל אותו לאט לצבע זהוב.

3. נוסיף כף סוכר חום ו3 כפות שמן. נמשיך לקרמל את הבצל עד להזהבה. נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונוסיף לבצל.

4. נוסיף ערמונים ואת הפטריות שלנו. נכסה כל פטריה ברוטב, נסגור ונבשל 45 דקות לפחות על אש נמוכה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

מאפה האלים בגרסה משודרגת

מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!

לחם שום תלושותי

אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי

חמוצים מהירים

זו צנצנת שאני ממליצה להכין בכל סופ”ש כך שהיא תישאר במקרר לכל השבוע. חמוצים מהירים

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן