אחד הסירים הטעימים והחגיגיים! פטריות עם בשר אוורירי ברוטב מתקתק של בצלים מקורמלים וערמונים. הסיר שכולם יעופו עליו
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד הסירים הטעימים והחגיגיים! פטריות עם בשר אוורירי ברוטב מתקתק של בצלים מקורמלים וערמונים. הסיר שכולם יעופו עליו
1. נתחיל מהכנת הבשר: את כל החומרים נערבב היטב, ונניח בצד למנוחה. נסיר לפטריות את הרגלים וננקה אותן מעט מבפנים. בכל פטריה נניח ממילוי הבשר. נצפה את הפטריות בביצים ופירורי לחם ונעביר לטיגון משני הצדדים
2. לרוטב נחתוך שלושה בצלים לרצועות ונתחיל לקרמל: נכניס את הבצלים בלי שמן בכלל לסיר ונוסיף רבע כוס מים. אחרי שכל המים התאדו נוסיף עוד רבע כוס מים. הפעולה הזו תוציא מהבצל את הסוכרים ותקרמל אותו לאט לצבע זהוב.
3. נוסיף כף סוכר חום ו3 כפות שמן. נמשיך לקרמל את הבצל עד להזהבה. נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונוסיף לבצל.
4. נוסיף ערמונים ואת הפטריות שלנו. נכסה כל פטריה ברוטב, נסגור ונבשל 45 דקות לפחות על אש נמוכה
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
כדורים של אושר במילוי פירה תירס וגבינת מוצרלה! הילדים הולכים לעוף על זה, אפשר גם
שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים