מאפה טעים מהמטבח היווני במילוי כרישה, תרד, בצל ירוק וגבינת פטה. הכל נכנס אל תוך מעטפת פילו טעימה וקריספית! אתם הולכים להתאהב במאפה הזה
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
מאפה טעים מהמטבח היווני במילוי כרישה, תרד, בצל ירוק וגבינת פטה. הכל נכנס אל תוך מעטפת פילו טעימה וקריספית! אתם הולכים להתאהב במאפה הזה
1. נקצוץ יחד כרישה, תרד ובצל ירוק. במחבת נחמם 50 גרם חמאה ונוסיף את הירקות הקצוצים. נטגן עד שהכרישה רכה בערך 6 דקות על אש נמוכה. נעביר לקערה.
2. נצנן מעט ונפורר פנימה את גבינת הפטה. נוסיף שום ופלפל שחור ונערבב הכל היטב
3. על משטח עבודה נניח דף פילו, נבריש בחמאה ונוסיף דף פילו נוסף שנבריש בחמאה. נוסיף את המילוי ונניח עוד דף פילו מלמעלה, נבריש בחמאה ונגלגל בצורת קיפולים, דוגמה לכך אפשר לראות בסרטון. נחזור על הפעולה עד שיש לנו תבנית מלאה.
4. נבריש מלמעלה בביצה ונאפה בתנור ב180 מעלות בטורבו ל25-30 דק עד שהמאפה זהוב ופריך.
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
כדורים של אושר במילוי פירה תירס וגבינת מוצרלה! הילדים הולכים לעוף על זה, אפשר גם
שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
אפשר להכין יום קודם? איך מחממים?