אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפרסופיטה – מאפה יווני

מאפה טעים מהמטבח היווני במילוי כרישה, תרד, בצל ירוק וגבינת פטה. הכל נכנס אל תוך מעטפת פילו טעימה וקריספית! אתם הולכים להתאהב במאפה הזה

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 חבילות דפי פילו מופשרים – 24 עלים
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 100 גרם תרד שטוף
  • 1 כרישה
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • כפית שום כתוש
  • רבע כפית פלפל שחור
  • צלם 150 גרם חמאה

שלבי הכנה

1. נקצוץ יחד כרישה, תרד ובצל ירוק. במחבת נחמם 50 גרם חמאה ונוסיף את הירקות הקצוצים. נטגן עד שהכרישה רכה בערך 6 דקות על אש נמוכה. נעביר לקערה. 2. נצנן מעט ונפורר פנימה את גבינת הפטה. נוסיף שום ופלפל שחור ונערבב הכל היטב 3. על משטח עבודה נניח דף פילו, נבריש בחמאה ונוסיף דף פילו נוסף שנבריש בחמאה. נוסיף את המילוי ונניח עוד דף פילו מלמעלה, נבריש בחמאה ונגלגל בצורת קיפולים, דוגמה לכך אפשר לראות בסרטון. נחזור על הפעולה עד שיש לנו תבנית מלאה. 4. נבריש מלמעלה בביצה ונאפה בתנור ב180 מעלות בטורבו ל25-30 דק עד שהמאפה זהוב ופריך.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
אדוה

אפשר להכין יום קודם? איך מחממים?

Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן