1. נחתוך את הכרישה לפרוסות ואת התרד נקצוץ גס. נרסס מעט שמן במחבת טפלון ונוסיף את הכרישה. כשהיא נעשית מעט זהובה נוסיף את התרד ונטגן עד שהוא מצטמצם לחלוטין
2. בקערה נערבב: קוטג׳, ביצים, קמח, אבקת אפייה, גבינה צהובה ותבלינים. נוסיף את התרד והכרישה
3. נעביר את הבלילה לתבנית תנור בקוטר 20^10 בערך. הפשטידה הזו לא מאוד גבוהה
4. נאפה בתנור שחומם מראש ב170 מעלות בטורבו למשך 30 דקות עד שהפשטידה זהובה מאוד מלמעלה
* ניתן להוסיף גבינה מלוחה כמו בולגרית / פטה
* ניתן לפזר לפני האפייה מעט שומשום