פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת
1. נחתוך את הכרישה לפרוסות ואת התרד נקצוץ גס. נרסס מעט שמן במחבת טפלון ונוסיף את הכרישה. כשהיא נעשית מעט זהובה נוסיף את התרד ונטגן עד שהוא מצטמצם לחלוטין
2. בקערה נערבב: קוטג׳, ביצים, קמח, אבקת אפייה, גבינה צהובה ותבלינים. נוסיף את התרד והכרישה
3. נעביר את הבלילה לתבנית תנור בקוטר 20^10 בערך. הפשטידה הזו לא מאוד גבוהה
4. נאפה בתנור שחומם מראש ב170 מעלות בטורבו למשך 30 דקות עד שהפשטידה זהובה מאוד מלמעלה
* ניתן להוסיף גבינה מלוחה כמו בולגרית / פטה
* ניתן לפזר לפני האפייה מעט שומשום
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
כדורים של אושר במילוי פירה תירס וגבינת מוצרלה! הילדים הולכים לעוף על זה, אפשר גם
שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים