אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפשטידת תרד וגבינות

פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 300 גרם תרד
  • כרישה בינונית / בצל סגול
  • 4 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • רבע כפית אגוז מוסקט מגורד
  • 2 שיני שום כתושות
  • גביע קוטג׳
  • מעט גבינה צהובה מגורדת / מוצרלה מגורדת

שלבי הכנה

1. נחתוך את הכרישה לפרוסות ואת התרד נקצוץ גס. נרסס מעט שמן במחבת טפלון ונוסיף את הכרישה. כשהיא נעשית מעט זהובה נוסיף את התרד ונטגן עד שהוא מצטמצם לחלוטין 2. בקערה נערבב: קוטג׳, ביצים, קמח, אבקת אפייה, גבינה צהובה ותבלינים. נוסיף את התרד והכרישה 3. נעביר את הבלילה לתבנית תנור בקוטר 20^10 בערך. הפשטידה הזו לא  מאוד גבוהה 4. נאפה בתנור שחומם מראש ב170 מעלות בטורבו למשך 30 דקות עד שהפשטידה זהובה מאוד מלמעלה * ניתן להוסיף גבינה מלוחה כמו בולגרית / פטה * ניתן לפזר לפני האפייה מעט שומשום

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן