אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפשטידת תרד וגבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת

מרכיבים:

  • 300 גרם תרד
  • כרישה בינונית / בצל סגול
  • 4 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • רבע כפית אגוז מוסקט מגורד
  • 2 שיני שום כתושות
  • גביע קוטג׳
  • מעט גבינה צהובה מגורדת / מוצרלה מגורדת

אופן הכנה:

1. נחתוך את הכרישה לפרוסות ואת התרד נקצוץ גס. נרסס מעט שמן במחבת טפלון ונוסיף את הכרישה. כשהיא נעשית מעט זהובה נוסיף את התרד ונטגן עד שהוא מצטמצם לחלוטין

2. בקערה נערבב: קוטג׳, ביצים, קמח, אבקת אפייה, גבינה צהובה ותבלינים. נוסיף את התרד והכרישה

3. נעביר את הבלילה לתבנית תנור בקוטר 20^10 בערך. הפשטידה הזו לא  מאוד גבוהה

4. נאפה בתנור שחומם מראש ב170 מעלות בטורבו למשך 30 דקות עד שהפשטידה זהובה מאוד מלמעלה

* ניתן להוסיף גבינה מלוחה כמו בולגרית / פטה

* ניתן לפזר לפני האפייה מעט שומשום

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פיתות כוסמין רכות

מתכון קל ופשוט להכנה של פיתות מקמח כוסמין מלא. הכי כיף שהפיתות האלו זמינות בכל

פרסופיטה – מאפה יווני

מאפה טעים מהמטבח היווני במילוי כרישה, תרד, בצל ירוק וגבינת פטה. הכל נכנס אל תוך

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן