אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפרגיות עם תפוחי אדמה ובטטה

תבנית אחת, קלה להכנה, של פרגיות עם קוביות קטנטנות של תפוחי אדמה ובטטות בסגנון הום פרייז. כולם יאהבו!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 500 גרם פרגיות חתוכות
  • 3 תפוחי אגמה
  • 2 בטטות
  • גמבה
לרוטב:
  • רבע כוס צ׳ילי מתוק
  • 2 כפות מיונז
  • כף טריאקי
  • כף סילאן
  • כף שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית פפריקה מתוקה וחריפה
  • מלח, פלפל
  • שומשום לפיזור מלמעלה

שלבי הכנה

1. נחתוך את הבטטות ותפוחי האדמה לקוביות קטנות ונסדר בתבנית. נוסיף רצועות גמבה ואת הפרגיות. 2. נערבב את חומרי הרוטב ונמזוג מעל הפרגיות. נערבב את הכל ונכסה בנייר כסף. 3. נכניס לאפייה במשך 30 דקות על חום 180 מעלות. אחרי 30 דקות נסיר את הכיסוי ונאפה עוד 30 דקות עד להשחמה של הכל. מומלץ לפני סיום לפזר מעט שומשום

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן