אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפרגיות עם תפוחי אדמה ובטטה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

תבנית אחת, קלה להכנה, של פרגיות עם קוביות קטנטנות של תפוחי אדמה ובטטות בסגנון הום פרייז. כולם יאהבו!

מרכיבים:

  • 500 גרם פרגיות חתוכות
  • 3 תפוחי אגמה
  • 2 בטטות
  • גמבה

לרוטב:

  • רבע כוס צ׳ילי מתוק
  • 2 כפות מיונז
  • כף טריאקי
  • כף סילאן
  • כף שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית פפריקה מתוקה וחריפה
  • מלח, פלפל
  • שומשום לפיזור מלמעלה

אופן הכנה:

1. נחתוך את הבטטות ותפוחי האדמה לקוביות קטנות ונסדר בתבנית. נוסיף רצועות גמבה ואת הפרגיות.

2. נערבב את חומרי הרוטב ונמזוג מעל הפרגיות. נערבב את הכל ונכסה בנייר כסף.

3. נכניס לאפייה במשך 30 דקות על חום 180 מעלות. אחרי 30 דקות נסיר את הכיסוי ונאפה עוד 30 דקות עד להשחמה של הכל. מומלץ לפני סיום לפזר מעט שומשום

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

חטיף תמרים ושוקולד

חטיף קל להכנה ממרכיבים בריאים וטבעוניים! נשנוש מושלם ליד הקפה

פשטידת תרד וגבינות

פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת

פיתות כוסמין רכות

מתכון קל ופשוט להכנה של פיתות מקמח כוסמין מלא. הכי כיף שהפיתות האלו זמינות בכל

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן