אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למק אנד צ’יז הכי טעים שיש

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

מכירים את זה שסיימתם איזה משהו ממש קשה כמו מבחן, שיחה עם הבוס או סתם עבר עליכם יום באסה ובא לכם להתפרק עם משהו מנחם ושמן- אז הנה מה שאתם צריכים!

מתכון למק אנד צ’יז מושחת מוקרם טעים.

מרכיבים:

  • חבילת פסטה, רצוי מסוג צדפים קטנות או צינורות קטנים, מבושלת
  • 150 גרם גבינת צ’דר מגוררת
  • 50 גרם גבינת פרמז’ן \ מוצרלה מגורדת
  • מיכל שמנת מתוקה
  • כף קמח
  • 2 כוסות חלב
  • 50 גרם חמאה
  • כפית אבקת שום
  • כפית פפריקה
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

  1. נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, נסנן אותה ממי הבישול ונניח בצד.
  2. בסיר בינוני נניח תחילה את החמאה ונוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב נמרץ. נחכה עד שהקמח נעלם לחלוטין. נוסיף את השמנת המתוקה והחלב ונערבב היטב.
  3. כעת נוסיף לסיר את התבלינים: מלח, פלפל, שום ופפריקה. נוסיף 100 גרם מגבינת הצ’דר ונערבב היטב עד שנוצר רוטב גבינתי. אם הרוטב לא מספיק סמיך, נוסיף עוד גבינה.
  4. נכניס לרוטב את הפסטה ונערבב היטב בתוך הרוטב
  5. אפשר לאכול את הפסטה גם ככה אבל כדאי להוסיף את השלב הזה: נשמן בחמאה תבנית פיירקס, נכניס את הפסטה עם רוטב ונפזר מעל את הגבינות שנותרו מלמעלה נחמם בתנור במשך 15 דקות בלבד על תנור שחומם מראש ל200 מעלות. נאפה עד שהגבינות נמסות וחרוכות מעט מלמעלה. נגיש מיד

 

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן