אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לדג וניוקי בטאבון

שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו להכין, ואפשר גם בתנור!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 3 פילטים של דג אני השתמשתי בדניס
  • 250 גרם עגבניות שרי
  • 2 פלפלים אדומים
  • חבילת ניוקי
  • 4-6 שיני שום שלמות

לרוטב:

  • חופן כוסברה קצוצה
  • 3 שיני שום כתושות
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות גדושות סילאן
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית צ׳ילי גרוס
  • רבע כפית סומק
  • מלח גס
  • פלפל שחור

שלבי הכנה

1. נתחיל מלחצות את העגבניות ולחתוך את הפלפלים. נניח בתבנית שמתאימה לטאבון ונבזוק מלח גס ושמן זית מעל. נכניס לטאבון על חום של 200 מעלות ל10 דקות עד שהירקות קלויים. 2. בינתיים נערבב את הרוטב לדג ונמרח מעל הפילטים את הרוטב. 3. את הניוקי נבשל לפי הוראות היצרן במים רותחים ונעביר למסננת. 4. נוציא את הירקות מהטאבון, נוסיף את הניוקי ונערבב עם הירקות. נוסיף מעל את הדג ונכניס לטאבון לצלייה של 7-10 דקות עד שהדג מוכן.
  • אפשר להכין את המנה גם בתנור. מומלץ בחום של 230 מעלות לפחות
  • ניתן להשתמש בעוד ירקות כמו חציל, זוקיני ופטריות

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן