שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו להכין, ואפשר גם בתנור!
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו להכין, ואפשר גם בתנור!
1. נתחיל מלחצות את העגבניות ולחתוך את הפלפלים. נניח בתבנית שמתאימה לטאבון ונבזוק מלח גס ושמן זית מעל. נכניס לטאבון על חום של 200 מעלות ל10 דקות עד שהירקות קלויים.
2. בינתיים נערבב את הרוטב לדג ונמרח מעל הפילטים את הרוטב.
3. את הניוקי נבשל לפי הוראות היצרן במים רותחים ונעביר למסננת.
4. נוציא את הירקות מהטאבון, נוסיף את הניוקי ונערבב עם הירקות. נוסיף מעל את הדג ונכניס לטאבון לצלייה של 7-10 דקות עד שהדג מוכן.
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
כדורים של אושר במילוי פירה תירס וגבינת מוצרלה! הילדים הולכים לעוף על זה, אפשר גם
אני ממש אוהבת להכין קציצות! ולקח לי הרבה זמן להגיע למתכון מדויק לקציצות הכי רכות
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים