קציצה רכה בטירוף ושהיא נכנסת ללחם עם מטבוחה וחציל זה תענוג שאין לו מתחרים! אין ארוחה בבית המשפחה של אבי שלא נפתחת עם מגש ערוק על השולחן. קציצות מלאות בירק, כנהוג אצל העיראקים, צמחוניות ומטוגנות. הערוק מתאימות לצד כל ארוחה והן מהוות מנת פתיחה מצוינת.
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
קציצות מהממות, מחכה כבר להכניס לפיתה סביח!
אפשר לאפות במקום לטגן
תודה רבה לך