אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות מושלגות: עוגיות השוקולד המושלמות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 עוגיות

שיתוף המתכון

כשבאלכם למלא צנצנת בעוגיות שלא נמאס מהן, המושלגות יהיו פתרון מצוין. הן יפות, קלות להכנה, פריכות מבחוץ ורכות רכות מבפנים.

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • שתי ביצים
  • 200 גרם קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • חצי כפית תמצית וניל
  • כוס וחצי אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. בסיר קטן נחמם מים עד לרתיחה ומעליו נניח קערת זכוכית עם השוקולד והחמאה. נערבב עד להמסה. בקערה אחרת נערבב במהירות ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח ולבסוף נוסיף קמח ואבקת אפייה.
  2. נערבב את קערת השוקולד עם קערת הביצים רק עד להטמעת החומרים.
  3. נכניס את הקערה למקפיא לעשרים דקות.
  4.  נוציא את תערובת השוקולד ומתחילים ליצור כדורים. רצוי להיעזר בכף גלידה.
  5. את הכדורים נכדרר באבקת הסוכר ונניח על תבנית עם נייר אפייה
  6.  את העוגיות נאפה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות חום עליון תחתון ולא טורבו למשך 6-8 דקות. מניחים על גבי רשת לצינון מוחלט.
  • מרקם העוגיות פאדג’יות ורכות בפנים והן יצטננו מעט לאחר המנוחה
  • העוגיות נשמרות היטב בקופסה סגורה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 142

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן