אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לעוגיות מושלגות: עוגיות השוקולד המושלמות

כשבאלכם למלא צנצנת בעוגיות שלא נמאס מהן, המושלגות יהיו פתרון מצוין. הן יפות, קלות להכנה, פריכות מבחוץ ורכות רכות מבפנים.

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • שתי ביצים
  • 200 גרם קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • חצי כפית תמצית וניל
  • כוס וחצי אבקת סוכר

שלבי הכנה

  1. בסיר קטן נחמם מים עד לרתיחה ומעליו נניח קערת זכוכית עם השוקולד והחמאה. נערבב עד להמסה. בקערה אחרת נערבב במהירות ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח ולבסוף נוסיף קמח ואבקת אפייה.
  2. נערבב את קערת השוקולד עם קערת הביצים רק עד להטמעת החומרים.
  3. נכניס את הקערה למקפיא לעשרים דקות.
  4.  נוציא את תערובת השוקולד ומתחילים ליצור כדורים. רצוי להיעזר בכף גלידה.
  5. את הכדורים נכדרר באבקת הסוכר ונניח על תבנית עם נייר אפייה
  6.  את העוגיות נאפה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות חום עליון תחתון ולא טורבו למשך 6-8 דקות. מניחים על גבי רשת לצינון מוחלט.
  • מרקם העוגיות פאדג'יות ורכות בפנים והן יצטננו מעט לאחר המנוחה
  • העוגיות נשמרות היטב בקופסה סגורה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן