אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות מושלגות: עוגיות השוקולד המושלמות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 עוגיות

שיתוף המתכון

כשבאלכם למלא צנצנת בעוגיות שלא נמאס מהן, המושלגות יהיו פתרון מצוין. הן יפות, קלות להכנה, פריכות מבחוץ ורכות רכות מבפנים.

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • שתי ביצים
  • 200 גרם קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • חצי כפית תמצית וניל
  • כוס וחצי אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. בסיר קטן נחמם מים עד לרתיחה ומעליו נניח קערת זכוכית עם השוקולד והחמאה. נערבב עד להמסה. בקערה אחרת נערבב במהירות ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח ולבסוף נוסיף קמח ואבקת אפייה.
  2. נערבב את קערת השוקולד עם קערת הביצים רק עד להטמעת החומרים.
  3. נכניס את הקערה למקפיא לעשרים דקות.
  4.  נוציא את תערובת השוקולד ומתחילים ליצור כדורים. רצוי להיעזר בכף גלידה.
  5. את הכדורים נכדרר באבקת הסוכר ונניח על תבנית עם נייר אפייה
  6.  את העוגיות נאפה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות חום עליון תחתון ולא טורבו למשך 6-8 דקות. מניחים על גבי רשת לצינון מוחלט.
  • מרקם העוגיות פאדג’יות ורכות בפנים והן יצטננו מעט לאחר המנוחה
  • העוגיות נשמרות היטב בקופסה סגורה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן