מתכון לעוגיות מושלגות: עוגיות השוקולד המושלמות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 עוגיות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כשבאלכם למלא צנצנת בעוגיות שלא נמאס מהן, המושלגות יהיו פתרון מצוין. הן יפות, קלות להכנה, פריכות מבחוץ ורכות רכות מבפנים.

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • שתי ביצים
  • 200 גרם קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • חצי כפית תמצית וניל
  • כוס וחצי אבקת סוכר

אופן הכנה:

1.בסיר קטן נחמם מים עד לרתיחה ומעליו נניח קערת זכוכית עם השוקולד והחמאה. נערבב עד להמסה. בקערה אחרת נערבב במהירות ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח ולבסוף מוסיפים קמח ואבקת אפייה. מערבבים את קערת השוקולד עם קערת המצרכים רק עד להטמעת החומרים.

2. מכניסים את הקערה למקפיא לעשרים דקות.

3. מוציאים את תערובת השוקולד ומתחילים ליצור כדורים. רצוי להיעזר בכף גלידה.

4. את הכדורים מכדררים באבקת הסוכר ומניחים על תבנית עם נייר אפייה

5. את העוגיות אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות חום עליון תחתון ולא טורבו למשך 6-8 דקות. מניחים על גבי רשת לצינון מוחלט.

  • מרקם העוגיות פאדג’יות ורכות בפנים והן יצטננו מעט לאחר המנוחה
  • העוגיות נשמרות היטב בקופסה סגורה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן