אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לסיר אינטריה ופרגיות

אינטריה זה אחד הדברים שהכי אהבתי בתור ילדה והיתי מחכה שניקול אמא של רז חברה שלי תכין את זה בכל פעם כשאני באה, כי זה פשוט טעים כל כך! השילוב של האינטריה עם פרגיות – שילוב כל כך טעים, קל להכנה וארוחה בסיר אחד שמוכנה במהירות!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • קילו פרגיות
  • חבילת אטריות דקות (400 גרם)
  • 1 בצל
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • חצי כפית ראס אל חנות
  • כפית אבקת שום
  • כפית תבלין קייג׳ון (לא חובה)
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית כורכום
  • ליטר מים
  • שמן לטיגון

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. נחתוך את הפרגיות לרבעים. נערבב אותן עם כל התבלינים מלבד הכורכום ונוסיף שמן זית. ניתן לפרגיות לנוח עם התבלינים רבע שעה. בסיר רחב ונמוך נחמם שמן ונתחיל לטגן את הפרגיות משני הצדדים עד שהן מקבלות גוון עמוק. נוציא לקערה בצד
  2. נחתוך בצל לקוביות ונטגן באותו הסיר. נוסיף את האטריות, ונטגן אותן עד שהן מקבלות גוון מעט זהוב עמוק. חשוב לא לוותר על התהליך הזה כי הוא מעניק לאטריות טעם וצבע.
  3. נוסיף מים עד לגובה של חצי ס״מ מעל האטריות, נוסיף כורכום, את הפרגיות, ונסגור לבישול של 20 דקות בחום נמוך. נכבה את האש וניתן לתבשיל לנוח עשר דקות נוספות
  4. ניתן להכניס להשחמה בתנור ללא מכסה לעשר דקות אך לא חובה

 

גלריית תמונות

5 1 vote
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן