אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

קציצות פראסה

מתכון לקציצות פראסה

הקציצות שאין חג בלעדיהן! קציצות פראסה מכרישה שהן פשוט חלום. רכות, טעימות וכיף לנשנש אותן. תכפילו כמויות כי זה בדוק נגמר לפני שמגיע בגלל לשולחן

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 כרישות גדולות
  • 1 בצל לבן
  • 2 תפוחי אדמה קלופים
  • רבע כוס פירורי לחם לפסח / קמח מצה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כמון
  • 2 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. נחתוך את הכרישה, את הבצל ואת תפוחי האדמה ונעביר לסיר עם מים. נביא לרתיחה, ננמיך את האש ונבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
  2. נעביר למסננת ונמעך עם כף כדי להוציא את כל הנוזלים.
  3. נעביר לקערה ונוסיף:
    • פטרוזיליה קצוצה
    • ביצים
    • תבלינים
    • פירורי לחם/קמח מצה
  4. נערבב הכל עד שנוצרת תערובת אחידה ונתחיל ליצור קציצות בעזרת הידיים.
  5. במחבת רחבה נחמם חצי כוס שמן ונטגן את הקציצות

כדאי לדעת

  • במידה ואתם מטגנים כדאי להוציא לרשת/קריספר כדי לשמור על הקריספיות של הקציצות
  • ניתן להכין לפני ולחמם בתנור לפני ההגשה
  • במקום לטגן אפשר לאפות בתנור על 180 מעלות למשך חצי שעה כשהן משומנות משני הצדדים

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן