אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס את הקמח, שמרים וסוכר ונערבב. נוסיף שמן זית ומים בהדרגה. נתחיל ללוש במהירות נמוכה ונגביר לאט את המהירות עד להתגבשות הבצק. נוסיף מלח ונמשיך ללוש 7 דקות לפחות. שימו לב אם חסרים מעט מים – זה הזמן להוסיף
נכדרר את הבצק ונניח בקערה להתפחה של חצי שעה. נוציא את האוויר מהבצק ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם בערך. נניח להתפחה של 15 דקות
על משטח מקומח נרדד כל כדור, נחמם מחבת ונניח את הלאפה. ניתן לה להיאפות על המחבת עד שיש גוון יפה מכל צד.אצ הלאפות נשמור במגבת כדי שישמרו על הרכות שלהם