אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

chicken_pasta

מתכון לפסטה ופרגיות בסיר אחד

מתכונים בסיר אחד זאת אהבה. כל כך קל להכנה וסוגר פינה לאמצע שבוע, לארוחת שבת ועל הסיר הזה הילדים יעופו ממש. שילוב בין רוטב אדום, פסטה ופרגיות רכות

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • קילו פרגיות חתוכות (חתכתי כל אחת ל4)
  • 500 גרם פסטה מכל סוג
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות / מחית עגבניות חלקה
  • קופסת רסק מרוכז אחת
  • שתי שיני שום כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • חצי כפית ראס אל חנות (לא חובה)
  • חצי כף סילאן
  • 3 כוסות מים

לתיבול הפרגיות

  • כפית תבלין פרגיות / על האש
  • חצי כפית שום גבישי
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. נערבב את הפרגיות עם התבלינים והשמן ונניח בצד.
  2. נחמם מעט שמן בסיר ונתחיל לטגן את הפרגיות עד להשחמה משני הצדדים. הפרגיות עברו בישול נוסף אז גם אם לא נצלו לגמרי זה בסדר. נעביר לקערה בצד.
  3. אל אותו הסיר נוסיף תבלינים ושום, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות. נוסיף את הפסטה ומים. נסגור במכסה וננמיך את האש. כל כמה דק נפתח ונערבב ונבדוק שלא חסרים נוזלים ושהפסטה לא נדבקה לתחתית.
  4. כשהפסטה רכה נוסיף את הפרגיות, נערבב ונבשל על אש נמוכה עוד 20 דקות.

כדאי לדעת…

הסיר נשמר בקופסה במקרר עד 5 ימים

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון להני – heny

20% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

קופון לדיאט אנג'ל

150 ש"ח הנחה

מידע נוסף

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

דילוג לתוכן