הרבה פעמים אני נשארת עם יותר מדי תפוחי אדמה ומעט מדי זמן. בפעמים האלו אני מבשלת את תפוחי האדמה בקליפתם ומשאירה במקרר עד שאחליט מה לעשות איתם. הפתרון הקליל והיעיל ביותר הוא להכין פשטידה והמתכון הספציפי הזה, מגיע מאמא שלי, שידועה בפשטידות המוצלחות שלה. אז הנה לכם מתכון שהוא אמנם קצת יותר מ ‘רק קערה’ אבל לא קשה ומוצלח במיוחד!
מאפה האלים בגרסה משודרגת
מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!
באיזה שלב מכניסים את נגבינה…?