אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לתבשיל חזה עוף וירקות בקרם קוקוס וקארי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

אני מתה על קרם קוקוס! אני אוהבת להכין איתו תבשילים, קינוחים ושייקים. המתכון הזה מושלם לארוחת צהריים או לגוון איתו בארוחת שישי. אפשר להפוך אותו לטבעוני בקלות (להסיר את חזה העוף) ולגוון את הירקות שאני החלטתי להכניס לתוכו. מומלץ להגיש עם סיר אורז לבן.

מרכיבים:

  • 4 נתחי חזה עוף (ניתן להגדיל ולהקטין את הכמות לפי רצונכם)
  • חציל בינוני חתוך לקוביות
  • בטטה בינונית חתוכה לקוביות
  • כרובית קטנה מפורקת לפרחים
  • פחית קרם קוקוס (400 מ”ל)
  • חצי כוס מים
  • 2 כפות משחת קארי ירוק
  • מלח
  • פלפל

לגרסה הטבעונית:

החליפו את העוף לטופו \ הסירו אותו. המתכון נפלא גם ככה

אופן הכנה:

  1. את הירקות החתוכים נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה. הירקות צריכים להיות מוכנים אך לא רכים מדי כדי שלא יתפרקו בבישול לאחר מכן. אפשר להמיר את הירקות בירקות אחרים אבל אני חושבת שאלו המתאימים ביותר. גם תפוח אדמה וקישוא יתאימו כאן לגמרי. כאשר הירקות מוכנים מוציאים אותם ומצננים מעט.
  2. את נתחי העוף נחתוך לרצועות. בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן זית על אש גבוהה ונניח את רצועות חזה העוף. אין צורך לטגן אותן יותר מדי רק עד שיהפכו ללבנות. בשלב הזה נוסיף לסיר את הירקות הקלויים מהתנור ונחמם קלות ביחד עם חזה העוף
  3. נוסיף לסיר את קרם הקוקוס ומשחת הקארי, מלח, פלפל וחצי כוס מים. נחמם מעט עם סיר פתוח ואחרי 2 דקות נסגור את הסיר וננמיך את האש.
  4. את התבשיל יש לבשל עשרים דקות בלבד. מומלץ להגיש לצד סיר אורז לבן וחם.

 

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן