בכל תוכנית או ספר בישול, הדבר הראשון שכתוב על ריזוטו הוא על הקושי בהכנה שלו. ואני כמי שאוהבת אתגרים, החלטתי לנסות כי אם זה כל כך קשה אני חייבת להצליח! אחרי כמה ניסיונות שהיו לא ממש טובים, הגעתי למתכון המושלם הזה וגיליתי שההכנה של ריזוטו לא כזו מסובכת. נכון, יש הרבה שלבים והכנות מוקדמות אבל התוצאה בהחלט שווה את ההשקעה! המתכון הזה יפרט עבורכם את כל השלבים והטיפים להצלחה בטוחה בריזוטו בכלל ובריזוטו סלק בפרט.
מאפה האלים בגרסה משודרגת
מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!