בטטה! המתחרה הגדולה והבלתי מעורערת של לביבות תפוח האדמה ובכלל, הפחמימה המועדפת עליי בגזרת ה’ירקות’. אתם תתמכרו ללביבות האלו בקלות, מבטיחה לכם.

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
בטטה! המתחרה הגדולה והבלתי מעורערת של לביבות תפוח האדמה ובכלל, הפחמימה המועדפת עליי בגזרת ה’ירקות’. אתם תתמכרו ללביבות האלו בקלות, מבטיחה לכם.
דירוג ממוצע 4.4 / 5. כמות דירוגים 121
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים