אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

לביבות בטטה

מתכון לחנוכה שמח: לביבות בטטה וגבינה

בטטה! המתחרה הגדולה והבלתי מעורערת של לביבות תפוח האדמה ובכלל, הפחמימה המועדפת עליי בגזרת ה'ירקות'. אתם תתמכרו ללביבות האלו בקלות, מבטיחה לכם.

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 בטטות גדולות
  • כף רוטב סויה
  • כף סילאן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כוס קמח
  • חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • חמאה לטיגון

שלבי הכנה

  1. את הבטטות נקלוף ונבשל בסיר עם מים רותחים עד לריכוך מוחלט. נעביר את הבטטה למסננת ונחכה שהנוזלים ייעלמו לחלוטין.
  2. נעביר את הבטטה לקערה, ונמעך אותה כך שתהיה ללא גושים בכלל
  3. נוסיף את כל שאר המצרכים. המרקם של הבטטה יהיה רך ולא קל למגע, אך ככה היא צריכה להיות
  4. חממו מעט חמאה במחבת. השתמשו בכף עגולה וצרו לביבות. כשהחמאה נמסה והמחבת חם הניחו את הלביבות. כשהן מזהיבות מצד אחד הפכו אותן ותנסו למעוך מעט כדי לשטח אותן.
  5. מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת ועירית קצוצה.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן