אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
לביבות בטטה

מתכון לחנוכה שמח: לביבות בטטה וגבינה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 לביבות

שיתוף המתכון

בטטה! המתחרה הגדולה והבלתי מעורערת של לביבות תפוח האדמה ובכלל, הפחמימה המועדפת עליי בגזרת ה’ירקות’. אתם תתמכרו ללביבות האלו בקלות, מבטיחה לכם.

מרכיבים:

  • 2 בטטות גדולות
  • כף רוטב סויה
  • כף סילאן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כוס קמח
  • חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • חמאה לטיגון

לגרסה ללא גלוטן:

השתמשו בקמח ללא גלוטן \ קמח תפוחי אדמה

אופן הכנה:

  1. את הבטטות נקלוף ונבשל בסיר עם מים רותחים עד לריכוך מוחלט. נעביר את הבטטה למסננת ונחכה שהנוזלים ייעלמו לחלוטין.
  2. נעביר את הבטטה לקערה, ונמעך אותה כך שתהיה ללא גושים בכלל
  3. נוסיף את כל שאר המצרכים. המרקם של הבטטה יהיה רך ולא קל למגע, אך ככה היא צריכה להיות
  4. חממו מעט חמאה במחבת. השתמשו בכף עגולה וצרו לביבות. כשהחמאה נמסה והמחבת חם הניחו את הלביבות. כשהן מזהיבות מצד אחד הפכו אותן ותנסו למעוך מעט כדי לשטח אותן.
  5. מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת ועירית קצוצה.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.4 / 5. כמות דירוגים 121

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן