אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לספגטי מיטבולס: מתכון מושלם בסיר אחד

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 מנות

שיתוף המתכון

ספגטי, מיטבולס, רוטב אדום שעוטף הכל ומלא טעמים שלא תפסיקו להתענג עליהם! מובטחת לכם ארוחת צהריים לכל המשפחה בסיר אחד, ככה תכינו ספגטי מיטבולס מושלם

מרכיבים:

לקציצות בקר:

  • חצי קילו בשר טחון מומלץ עם 10-15% שומן
  • חצי בצל קצוץ דק
  • רבע צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 4-5 עלי בזיליקום טרי קצוצים
  • רבע כוס פירורי לחם
  • רבע כוס סודה (מי סודה!)
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • ביצה

לרוטב העגבניות

  • עגבניות מרוסקות בפחית שימורים (400 גרם)
  • רסק קטן
  • 4 עלי בזיליקום
  • 4 שיני שום כתושות
  • חצי כפית פפריקה
  • כפית מלח
  • כוס וחצי מים
  • רבע כוס מים ממי בישול הפסטה
  • כף סילאן

אופן הכנה:

  1. נתחיל מהקציצות: נערבב בקערה היטב את כל המצרכים אבל לא נלוש יותר מדי כדי לא לפגוע במרקם וברכות הקציצות.
  2. נגלגל קציצות קטנות מאוד – לי יצאו 40-45 קציצות מהכמות הזו ונניח בתבנית תנור עם נייר אפייה שמרחנו במעט שמן זית. נכניס את הקציצות לאפייה ב180 מעלות בטורבו ל10-15 דק ועד שהן שחומות מעט
  3. בסיר רחב נחמם שמן, נוסיף חצי כפית פפריקה וכפית מלח. נוסיף פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם) ביחד עם קופסת רסק קטנה. נערבב היטב ונוסיף כוס וחצי מים. נוסיף כף סילאן, 4 עלי בזיליקום ו4 שיני שום כתושות ונביא לרתיחה.
  4. נכניס את הקציצות שלנו ונכסה אותן ברוטב. נסגור עם מכסה וננמיך את האש.
  5. בינתיים נבשל בסיר נפרד חצי חבילת פסטה על פי הוראות היצרן. נוסיף רבע כוס ממי הבישול של הפסטה, נסנן את הפסטה ונוסיף לסיר הקציצות. נערבב היטב ונגיש

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן