אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
עוגת בראוניז

מתכון לפאדג’ בראוניז

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 ריבועי בראוניז

שיתוף המתכון

המתכון הזה, ממכר! פאדג’ בראוניז, שוקולדיים, רכים, קצת פריכים מבחוץ וטעימים בטירוף. מתכון שמכינים בקערה אחת ובעשר דקות. תתכוננו לא להצליח לעצור!

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • כוס וקצת קמח
  • 6 כפות קקאו
  • תמצית וניל
  • קצת מלח
  • חצי כפית אבקת אפייה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל175 מעלות. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, ביצים ותמצית וניל.
  2. ממזגים בין שתי הקערות
  3. מנפים אל הקערה קמח, אבקת אפייה, קקאו, ומלח.  מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.
  4. מכניסים אל תוך התערובת את השוקולד הקצוץ ומערבבים אותו פנימה
  5. יוצקים את הבראוניז על תבנית בגודל 30 על 20. אופים את הבראוניז במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון קשה מעט. הבראוניז צריכים להיות עם שכבה פריכה מבחוץ. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה
  • מומלץ להגיש עם סירופ קרמל \ שוקולד\ חמאת בוטנים מומסת לפני ההכנסה לתנור
  • מומלץ לקרר את הבראוניז במקרר ולהגיש אותם רק לאחר שעתיים במקרר
  • ניתן לגוון ולהכניס אל הבראוניז אגוזים, שוקולדים נוספים וכמעט כל מה שתרצו
  • הבראוניז נשמרים היטב במקרר או בצנצנת סגורה היטב

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן