אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
בראוניז ללא גלוטן

מתכון לבראוניז שחיתות ללא גלוטן

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית 20X20

שיתוף המתכון

יש מתכונים שאני לא מבינה למה אני נזכרת בהם רק בפסח, כי הם פשוט מדהימים לכל השנה! קבלו מתכון לבראוניז מושחת, מלא שוקולד וללא גלוטן

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • רבע כוס סוכר לבן
  • רבע כוס סוכר חום דמררה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים גדולות
  • רבע כוס אבקת קקאו
  • 3 כפות קורנפלור
  • רבע כפית מלח ים אטלנטי

אופן הכנה:

  1. בתוך קערה עמידה לחום על גבי סיר עם מים חמים (בן מארי) נמיס 200 גרם שוקולד מריר וחמאה. ניתן להמיס גם במיקרוגל.
  2. נערבב ונוסיף לקערת השוקולד והחמאה שנמסו סוכר חום, סוכר לבן, תמצית וניל וביצים. נטרוף היטב עד להיטמעות מוחלטת.
  3. נוסיף את הקורנפלור, הקקאו ונערבב היטב רק עד להיטמעות החומרים ולא מעבר לכך.
  4. נשמן מעט תבנית בחמאה ונניח מעליה נייר אפייה כך שבחילוץ הבראוניז יהיה לנו קל יותר. נעביר את התערובת אל התבנית. אפשר לפזר מטבעות השוקולד\ שוקולד צ’יפס מלמעלה. נפזר מלח מלמעלה
  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות חום עליון תחתון למשך 25 דקות או עד שקיסם יוצא לח בלבד.
  • הבראוניז יוצאים מהתנור רכים וזה בסדר. תנו להם להצטנן היטב עד שתחתכו
  • ממליצה לפני החיתוך להכניס את הבראוניז למקרר למשך חצי שעה-שעה
  • הבראוניז נשמרים היטב בקופסה במקרר

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Sapir

המתכון המושלם!

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן