בכל תוכנית או ספר בישול, הדבר הראשון שכתוב על ריזוטו הוא על הקושי בהכנה שלו. ואני כמי שאוהבת אתגרים, החלטתי לנסות כי אם זה כל כך קשה אני חייבת להצליח! אחרי כמה ניסיונות שהיו לא ממש טובים, הגעתי למתכון המושלם הזה וגיליתי שההכנה של ריזוטו לא כזו מסובכת. נכון, יש הרבה שלבים והכנות מוקדמות אבל התוצאה בהחלט שווה את ההשקעה! המתכון הזה יפרט עבורכם את כל השלבים והטיפים להצלחה בטוחה בריזוטו בכלל ובריזוטו סלק בפרט.
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם