אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפיצה פסטו וגבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 מגשים

שיתוף המתכון

זאת הפיצה המושלמת! אם בא לכם לפנק את האהובים שלכם בפיצה ייחודית, עם רוטב וטופינג לא שגרתי, זה הפתרון המושלם. היא קלה להכנה, לא דורשת יותר מדי והטעם מדהים!

מרכיבים:

לבצק הפיצה:

כדי להכין בצק פיצה בסיסי היכנסו למתכון פיצה איטלקית

לטופינג:

  • חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ”ל)
  • 3 כפות רוטב פסטו (מתכון לפסטו ביתי)
  • 50 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 5 כפות גבינת ריקוטה
  • מעט גבינת עזים קשה חתוכה לפרוסות

 

אופן הכנה:

  1. לאחר שהבצק מוכן, מניחים אותו על תבנית לפיצה ומכניסים לחצי אפייה בתנור למשך 10 דקות, על חום 180 מעלות. הבצק צריך לצאת מהתנור כשהוא מעט זהוב אך לא מוכן. לא מכבים את התנור
  2. בקערה מערבבים את השמנת, הפרמז’ן והפסטו עד למרקם של רוטב
  3. על גבי הפיצה החצי אפויה, מורחים את רוטב הפסטו
  4. מניחים מעל: מוצרלה, מעליה מפזרים כפיות גדושות של גבינת ריקוטה על פני כל המגש ובנוסף את פרוסות גבינת העזים.
  5. מכניסים לתנור החם את הפיצה לאפייה של עוד 10 דק’.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 145

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
נעמה

האם ניתן להקפיא את הפיצה?

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן