אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפיצה פסטו וגבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 מגשים

שיתוף המתכון

זאת הפיצה המושלמת! אם בא לכם לפנק את האהובים שלכם בפיצה ייחודית, עם רוטב וטופינג לא שגרתי, זה הפתרון המושלם. היא קלה להכנה, לא דורשת יותר מדי והטעם מדהים!

מרכיבים:

לבצק הפיצה:

כדי להכין בצק פיצה בסיסי היכנסו למתכון פיצה איטלקית

לטופינג:

  • חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ”ל)
  • 3 כפות רוטב פסטו (מתכון לפסטו ביתי)
  • 50 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 5 כפות גבינת ריקוטה
  • מעט גבינת עזים קשה חתוכה לפרוסות

 

אופן הכנה:

  1. לאחר שהבצק מוכן, מניחים אותו על תבנית לפיצה ומכניסים לחצי אפייה בתנור למשך 10 דקות, על חום 180 מעלות. הבצק צריך לצאת מהתנור כשהוא מעט זהוב אך לא מוכן. לא מכבים את התנור
  2. בקערה מערבבים את השמנת, הפרמז’ן והפסטו עד למרקם של רוטב
  3. על גבי הפיצה החצי אפויה, מורחים את רוטב הפסטו
  4. מניחים מעל: מוצרלה, מעליה מפזרים כפיות גדושות של גבינת ריקוטה על פני כל המגש ובנוסף את פרוסות גבינת העזים.
  5. מכניסים לתנור החם את הפיצה לאפייה של עוד 10 דק’.

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
נעמה

האם ניתן להקפיא את הפיצה?

המתכונים האחרונים בבלוג

קרפ כמו בדוכנים

יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק

כדורי פירה ותירס

כדורים של אושר במילוי פירה תירס וגבינת מוצרלה! הילדים הולכים לעוף על זה, אפשר גם

דג וניוקי בטאבון

שילוב מנצח! ניוקי עם ירקות קלויים ופילה דג שמכינים בטאבון. אחד הדברים הכי טעימים שתוכלו

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן