העולם מתחלק לשניים: אלו שממש אוהבים קובה סלק ואלו שמממש אוהבים קובה דלעת. את המתכון המדהים לקובה סלק מבית סבתא כתבתי לכם בעבר והפעם, מרק לקובה דלעת. הקובה היא אותה קובה, עם אותם טעמים עשירים ומה שמשתנה היא התפאורה שהופכת כתומה וטעימה לא פחות (וכמו שהבנתם, יש שיגידו יותר).
אם הכנתם כמות קובה גדולה כמו שהמלצתי בעבר והקפאתי את חלקה, זה הזמן להכין את המרק ולהכניס את הקובות הקפואות אחרי הפשרה קצרה ישירות אל הרוטב לבישול
לחמניות בזיגוג דבש
שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי
יצא מושלם!!
בדיוק הגיסה קפצה לביקור. וזה היה גאוה של מרק . התלקקה .
והזמינה פעם נוספת את עצמה לבוא לארוחת קובה😆
מרק חובה כל שישי!! תודה רבה