אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית בקוטר 26

שיתוף המתכון

גם למי שלא אוכל גלוטן מגיע מתכונים שווים.. לא? אז קבלו את המתכון לפשטידת קישואים, גבינות ויוגורט מנצחת בלי טיפת גלוטן ועם טעם משגע!

מרכיבים:

  • 3-4 קישואים בגודל בינוני
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 ביצים
  • 50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינת קשקבל \ גבינה קשה אחרת
  • מעט אגוז מוסקט
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. בפומפייה או במעבד מזון מגרדים את הקישוא. מניחים את הקישוא במסננת ומחכים שהנוזלים שלו יירדו. סוחטים את הקישוא ומניחים בקערה גדולה
  2. מוסיפים שמנת חמוצה, ביצים, גבינות, תבלינים ובצל ירוק. אפשר להוסיף גם טימין, עירית, בזיליקום
  3. מערבבים הכל היטב ומניחים בתבנית משומנת. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 35-40 דקות. הפשטידה צריכה לצאת זהובה מעט מלמעלה. הכניסו קיסם כדי לבדוק שהמרכיבים אכן התגבשו לפשטידה.
  • ניתן לשמור את הפשטידה עד 5 ימים במקרר
  • ניתן להכין את הפשטידה ולהקפיא אותה, לחמם אותה בתנור לפני ההגשה
  • ניתן להחליף את הבצל הירוק בירוקים אחרים שאתם אוהבים

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן