הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות להכנה והכי חשוב טעימות בטירוף ושומרות על טריות גם כמה ימים לאחר הכנתן!

קאדה – מאפה מנצח במילוי גבינות
כששי אהובתי ואני דיברנו שבוע שעבר על אוכל (שזה מה שאנחנו עושות בערך 90% מהזמן)
הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות להכנה והכי חשוב טעימות בטירוף ושומרות על טריות גם כמה ימים לאחר הכנתן!
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 5
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
כששי אהובתי ואני דיברנו שבוע שעבר על אוכל (שזה מה שאנחנו עושות בערך 90% מהזמן)
בורקס כשר לפסח וללא גלוטן! תשכחו כל מה שחשבתם על דפי אורז כי הבורקס הזה
כבר הרבה זמן שמתחשק לי להכין עוגת שוקולד עשירה, משוקולד טהור ובלי הרבה מרכיבים. אז
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
איזה אלופה……תודה רבה על אתר כך יפה, קל להבנה וכל מתכון אליפות.
האם אפשר להכין מקמח כוסמין 80 אחוז במקום הקמח הלבן.?
האם אפשר להתפיח את הבצק לילה שלם במקרר ואם כן, איך להמשיך כשמוציאים מהמקרר..?