הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות להכנה והכי חשוב טעימות בטירוף ושומרות על טריות גם כמה ימים לאחר הכנתן!
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
איזה אלופה……תודה רבה על אתר כך יפה, קל להבנה וכל מתכון אליפות.
האם אפשר להכין מקמח כוסמין 80 אחוז במקום הקמח הלבן.?
האם אפשר להתפיח את הבצק לילה שלם במקרר ואם כן, איך להמשיך כשמוציאים מהמקרר..?
אין שמן בבצק או שככה צריך לעשות?