- אל קערת המיקסר עם וו לישה ננפה קמח, נוסיף שמרים יבשים, סוכר, ביצה, נוסיף בהדרגה מים ונתחיל לערבל
- לאחר שנוצר בצק נוסיף את המלח ונמשיך ללוש לפחות 6 דקות. בשלב הזה בדקו האם צריך להוסיף עוד מים. הבצק צריך להיפרד מהדפנות ולהיות רך ונוח לעבודה.
- נניח את הבצק להתפחה בקערה מכוסה בניילון ומעל מגבת.
- לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, לפחות שעה. נוציא מהבצק את האוויר ונעביר את משטח העבודה
- נחלק את הבצק לשני חלקים שווים, נקמח את משטח העבודה ונתחיל לרדד כל חלק למלבן גדול. הבצק צריך להיות בעובי של ס”מ-ס”מ וחצי.
- נמרח את ממרח הפסטו על הבצק, נפזר את הגבינות על כל הבצק
- נגלגל לנחש ארוך, נחתוך את הנחש באמצע וניצור צורת בורג. נשמן מעט תבנית אינגליש קייק או תבנית אפייה ונאפה על 180 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. לבדיקה האם המאפה מוכן ננעץ קיסם ונראה שהוא יוצא יבש ללא בצק. נצנן לחלוטין
ניתן להשתמש בכל גבינה אחרת שתרצו, אלו המומלצות שלי. המאפה יעבוד טוב גם עם ממרח אחר כמו ממרח פלפלים או פסטו עגבניות