בשר בקר מפורק זה אחד הדברים הטעימים. הפעם הכנתי אותו בתוך לחמניות באן מושלמות שהמתכון שלהן נמצא כאן. הבקר הופך לחוטים רכים רכים רכים שיושבים ברוטב עסיסי והם מתאימים לכל כריך! אפשר גם בסתם לחמניה…ככה תכינו:
בשר בקר מפורק זה אחד הדברים הטעימים. הפעם הכנתי אותו בתוך לחמניות באן מושלמות שהמתכון שלהן נמצא כאן. הבקר הופך לחוטים רכים רכים רכים שיושבים ברוטב עסיסי והם מתאימים לכל כריך! אפשר גם בסתם לחמניה…ככה תכינו:
הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!
הגינגר זה טבעות בגודל 1 סנטימטר? ואז מוציאים אותם?
יצא מעולה, השתמשתי בנתחי אונטריב, ובישלתי פשוט בסיר בלי להעביר לתנור, המרכיבים לבישול הבשר הצטמצמו לא היה צורך בזיגוג… יצא רך וספוג בטעם אסיאתי… הוגש בבאן … כמו במסעדות… מנה מרשימה ומוצלחת… תודה על המתכון
יש לי בשר שריר, מספר 8, יכול להתאים או פחות?