אחרי פסח הייתי חייבת להתפנק עם מאפה שמרים מטורף, אז החלטתי להכין לחמניות שום ועשבי תיבול עם הפתעה נימוחה בפנים – גבינת מוצרלה שהקפיצה הכל!
לחמניות רכות כמו עננים וטעימות שלא תפסיקו לזלול
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחרי פסח הייתי חייבת להתפנק עם מאפה שמרים מטורף, אז החלטתי להכין לחמניות שום ועשבי תיבול עם הפתעה נימוחה בפנים – גבינת מוצרלה שהקפיצה הכל!
לחמניות רכות כמו עננים וטעימות שלא תפסיקו לזלול
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 3
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים