אחרי פסח הייתי חייבת להתפנק עם מאפה שמרים מטורף, אז החלטתי להכין לחמניות שום ועשבי תיבול עם הפתעה נימוחה בפנים – גבינת מוצרלה שהקפיצה הכל!
לחמניות רכות כמו עננים וטעימות שלא תפסיקו לזלול
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחרי פסח הייתי חייבת להתפנק עם מאפה שמרים מטורף, אז החלטתי להכין לחמניות שום ועשבי תיבול עם הפתעה נימוחה בפנים – גבינת מוצרלה שהקפיצה הכל!
לחמניות רכות כמו עננים וטעימות שלא תפסיקו לזלול
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים