אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
גביניות

מתכון לגביניות כמו במאפייה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 גביניות

שיתוף המתכון

כשהייתי קטנה לא הבנתי את הקסם של המאפה הנימוח הזה במילוי גבינה. בשנים האחרונות גיליתי את הגביניות מחדש והתאהבתי! אחרי כמה נסיונות, הגעתי למתכון המושלם עם בצק אוורירי ובמילוי גבינה מתקתק. כך תכינו גביניות כמו במאפייה

מרכיבים:

לבצק

  • חצי קילו קמח לבן
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 80 גרם חמאה
  • כוס חלב פושר
  • 2 ביצים
  • 4\1 כוס סוכר
  • רבע כפית מלח

למילוי

  • 250 גרם גבינת ‘טוב טעם’
  • כף קרונפלור
  • 1 שקית סוכר וניל
  • שלוש כפות סוכר
  • כף פודינג וניל
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים וסוכר ונערבב. נוסיף ביצים, חלב ונתחיל להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה
  2. נוסיף את החמאה לאט לאט אל תוך הבצק, ונמשיך ללוש בערך 6 דקות. בשלב הזה נשים לב אם צריך להוסיף עוד נוזלים ובמידה וכן נוסיף מעט חלב \ מים. אחרי שהבצק הפך לגוש אחיד וחלק נוסיף את המלח ונלוש עוד 3 דקות בערך
  3. נוציא את הבצק אל קערה משומנת, נכסה וניתן לו לתפוח שעה בטמפ’ החדר ועוד שעה במקרר.
  4. במקביל נכין את המילוי: אל תוך קערה נכניס את הגבינה ושאר המצרכים ונערבב היטב עד שנוצרת בלילה חלקה
  5. נוציא את הבצק מקערת ההתפחה ונחלק אותו לשלושה חלקים שווים. נרדד את הבצק למלבן בעובי חצי ס”מ ונחתוך אותו לריבועים. באמצע כל ריבוע נשים חצי כף מהמלית ונסגור לצורת מעטפה \  נהדק את שני הקצוות האלכסוניים זה לזה (הסבר לצורות השונות בתמונות)
  6. נניח את הגביניות על תבנית עם נייר אפייה להתפחה שנייה של 20 דקות מכוסות במגבת
  7. נכניס את הגביניות לאפייה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות על חום עליון תחתון עד שהגביניות זהובות בערך זמן של 25 דקות.

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
אתי

למה אין אייקון להדפיס מתכון?

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן