אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
גביניות

מתכון לגביניות כמו במאפייה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 גביניות

שיתוף המתכון

כשהייתי קטנה לא הבנתי את הקסם של המאפה הנימוח הזה במילוי גבינה. בשנים האחרונות גיליתי את הגביניות מחדש והתאהבתי! אחרי כמה נסיונות, הגעתי למתכון המושלם עם בצק אוורירי ובמילוי גבינה מתקתק. כך תכינו גביניות כמו במאפייה

מרכיבים:

לבצק

  • חצי קילו קמח לבן
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 80 גרם חמאה
  • כוס חלב פושר
  • 2 ביצים
  • 4\1 כוס סוכר
  • רבע כפית מלח

למילוי

  • 250 גרם גבינת ‘טוב טעם’
  • כף קרונפלור
  • 1 שקית סוכר וניל
  • שלוש כפות סוכר
  • כף פודינג וניל
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים וסוכר ונערבב. נוסיף ביצים, חלב ונתחיל להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה
  2. נוסיף את החמאה לאט לאט אל תוך הבצק, ונמשיך ללוש בערך 6 דקות. בשלב הזה נשים לב אם צריך להוסיף עוד נוזלים ובמידה וכן נוסיף מעט חלב \ מים. אחרי שהבצק הפך לגוש אחיד וחלק נוסיף את המלח ונלוש עוד 3 דקות בערך
  3. נוציא את הבצק אל קערה משומנת, נכסה וניתן לו לתפוח שעה בטמפ’ החדר ועוד שעה במקרר.
  4. במקביל נכין את המילוי: אל תוך קערה נכניס את הגבינה ושאר המצרכים ונערבב היטב עד שנוצרת בלילה חלקה
  5. נוציא את הבצק מקערת ההתפחה ונחלק אותו לשלושה חלקים שווים. נרדד את הבצק למלבן בעובי חצי ס”מ ונחתוך אותו לריבועים. באמצע כל ריבוע נשים חצי כף מהמלית ונסגור לצורת מעטפה \  נהדק את שני הקצוות האלכסוניים זה לזה (הסבר לצורות השונות בתמונות)
  6. נניח את הגביניות על תבנית עם נייר אפייה להתפחה שנייה של 20 דקות מכוסות במגבת
  7. נכניס את הגביניות לאפייה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות על חום עליון תחתון עד שהגביניות זהובות בערך זמן של 25 דקות.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 2

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
אתי

למה אין אייקון להדפיס מתכון?

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן