מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה ומדויקת

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית פיירקס בינונית

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

זאת פשוט העוגה האהובה עליי בעולם כולו! עוגת ביסקוויטים היא השלמות. כמה שהיא פשוטה להכנה, מבחינתי היא לגמרי קינוח ברמת על. במתכון שלי היא משודרגת עם קרם פרש שנותן לה טעם עדין של גבינה אבל היא בעיקר פשוטה כ"כ להכנה!

מרכיבים:

2 חבילות פתי בר

  • כוס חלב
  • 1 כפית נס קפה
  • 2 מיכלי שמנת להקצפה (500 מ"ל)
  • 4 כפות גדושות קרם פרש
  • 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • כוס חלב נוספת

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד מריר \ חלב
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו הקצפה נכניס שמנת להקצפה, קרם פרש, פודינג וניל וחלב. נקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב
  2. בקערה נערבב כוס חלב עם נס קפה, נטבול כל עוגיית פתי בר בחלב ונסדר על גבי התבנית בשכבה אחידה
  3. מעל השכבה נניח מקרם הקצפת, ונסדר מעל עוד שכבה של פתי בר שטבלנו בחלב וכך עד שנוצרו לנו כל השכבות עד לסיום הקצפת
  4. מכניסים את העוגה לקירור של שעה לפחות
  5. בסיר קטן נחמם שמנת מתוקה (לא להביא אותה לרתיחה), נסיר מהאש וניצוק על השוקולד אותו נשבור לקערה. נערבב היטב עד לקבלת גנאש חלק
  6. ניצוק את הגנאש על העוגה ונכניס אותה לקירור נוסף עד להגשה
  • העוגה נשמרת במקרר עד שבוע לפחות
  • אפשר להחליף את הקרם פרש בגבינת מסקרפונה \ בגבינה לבנה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן