זאת בול, אבל בול העוגה שבא לכם על שולחן החג שלכם לצד כוס תה אחרי ארוחת החג הכבדה. מאפה רך רך רך מלא בקרם שקדים ודבש, שלא תצליחו להפסיק לאכול! אז שיהיה חג שמח ושנה מושלמת לכולנו…

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
נראה מעולה🔥
האם אפשר לעשות את זה פרווה? להחליף חמאה ב….?
אשמח לדעת אם יש אפשרות ללוש את הבצק?
מה זה קרם שקדים? קנוי? מכינים?
אפשר להחליף חמאה במחמאה?
אפשר במקום קרם שקדים, ריבת חלב, ממרח לוטוס? אשמח לתשובתך
נראה מצוין. כיצד ניתן להדפיס את המתכון בצורה ידידותית?
שמרים יבשים?